melikeeomeer Asyaasya bizde de durum 3 gündür böyle saat 3 4 deyince artık kendi pes ediyor ve uyuyor 😔
pamuksekerinannesii Asyaasya benim bebeğim uyuyor fakat 00.30 da bi uyaniriz 1,5 saat uğraştırıyor sonra uyuyor bunu bi unutturamadim :(
gh34_58 Asyaasya en sonuna kadar direniyo Valla ayni sekilde bi bebe hicmi yorulmaz yahu Vala bütün heryerim agriyo artik okadar zor bi kizim varki
Seher26ikra 11 aylığız biz de öyle uyusa bile 2 saat ona yetiyo zombi gibiyim alışıyorsun bi zaman sonra stres yapma sıkma canını bu kadar canım belki düzelir 🤪😏
Meski Hele birde uyttum zannedip yatağa koydugumda basiyo çığlığı ne yapacağımı şaşırdım artık her gece 3-5 nöbeti 😭
Seher26ikra Asyaasya canım valla o dediğin doğru mu bilmiyorum ama bana lohalık basmıştı kızım doğduğunda kızımı biri alır bişi olur korkusuna hiç uyuyamazdım gün içinde toplasan abartısız 2 saat uyuduğumu biliyorum ve gayet ki sütümde olurdu ve kilolu bi bebek ti ama tabi sen öyle yap diye demiyorum stres yaparsanda sütün olmasa mesala bebeğün kaç aylık bilmiyorum ama istersen bitki cayları var rezene anason gibi ama sağlık ocagındaki ebeye danış konuş bunları onlar sana yol gösterir istersen
Zuhal1414 Asyaasya yüne de sakin kalalım pozitif olalım yapacak bişey yok 😔 sende çok sıkma kendini düzelicek hepsi
Feride_Ali 8 ayligiz.8 aydir can veriyorum uykusuzlukdan 1 de uyutdum 3 de kalkti ve uyumuyor zombi resmen zombiii biktim yeter yaaaa bende insanim hayvan diyilim ki sabr Allahim sabr Diş desem diş deil 2 tane dişimiz çikti
sssonsuz Feride_Ali Allah sabıt versin canım benim bilekler de iptal oldu sürekli kucak aglak bir halde
Defne-Ceren41 Bizim de 6 ayımız bitecek her gece 2:30 dan önce uyumuyor kızım , 12 , 12:30a kadar falan uyuyor sonra muhakkak uyanıyor bir türlü değiştiremiyorum