enharserap Pfapa sendromu var oğlumda. 15 gün oldu kolşisın hapa başladık 2 yaşında. Geceleri kıvranıyor uyuyamıyor karın ağrısı mı yapıyor ilaç acaba çok zorlanıyoruz tüm gece ayağımda ful sallıyorum🥺
Mom078 enharserap Colchicum ilacının en yaygın yan etkisi kusma ishal karın ağrısıdır maalesef benim düzenli kullandığım bir ilaç bende yaşıyorum ciddi anlamda dönem dönem
Cihangiriinannesii enharserap Aksine o ilaç karın ağrısını geçiriyor. Eşimde Akdeniz ateşi var karın ağrısı başladığı zaman onu içer hemen.
AhsenCs enharserap uzun bir zaman olmuş ama ilaç kullandıktan sonra devam etti mi karın ağrısı ? Ne sonuç çıktı . Aynı bulgular benim kızımda da var :(
Mom078 enharserap Çok üzgünüm ama evet genelde böyle bi Dr ile tekrar konuşun ne kadar oldu kullanmaya başlayalı
enharserap Mom078 Allah’ım şaka gibi 😱 anlaşılan hiç rahata eremiycez biz. 15 gün oldu başlayalı hapın yarısıydı. 2 gündür de yüzde 75ini veriyorum hapın. Dozu artırdık diye mi böyle oldu anlamadım sanki karnı ağrıyo gibi yapıyo karnına dokununca çığlık atıyo
Mom078 enharserap Gaz yapmış olur Çünkü ben kullandığım vakit ciddi karın bölgemde hassasiyet oluşuyor atak durumlarında 2 tane atıyorum o zaman sonuç daha feci
enharserap Mom078 kıyamam Allah yardımcın olsun. Bizde de başta ondan şüphelendi bir senedir aralıksız 26 günde bir ateş oluyodu hep habersizce antibiyotik yazdılar. Ama artık son doktor tanıyı koydu. Günde çok yok Akdeniz olamaz dedi pfapa dedi. Kolşisın birkaç yıl kullancaz dedi atak bitince bırakcaz yavaş yavaş dedi.
enharserap Cihangiriinannesii yan etkilerde karın ağrısı görünce dedm acaba o mu yapto diye. Kişiden kişiye de değişir belki hiç bilgim yok bu konuda
Mom078 Cihangiriinannesii Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz. Mide bulantısı, kusma, ishal ve karın ağrısı yaygın görülen yan etkilerdir.
Mom078 Cihangiriinannesii Ben bu ilacı kullandıktan sonra ağrım kesilir fakat ishal e döner bu sefer tabi sonucu yine karın ağrısı ama gaz sancısı olur fmf rahatsızlığında tüm organlar birden ağrır atak durumu başlar ilaç bunu önler
Mom078 enharserap Anladım kuzum rabbim tez vakitte şifa versin ama tanı konduysa tek ilaç bu maalesef
Cihangiriinannesii Mom078 Bilemiyorum eşim karın ağrısı çok arttığı zamanlarda bunu kullanıyor ve geçiriyor gerçekten