Guliz21 Bebeğim 3 aylık mamasına Bitane cici bebe katsam olur mu mama reddi yaşıyoruz daha cok küçük başka birşey veremem saten memeyi reddediyor ne yapmalıyım
Fadimr Guliz21 bence asla vermemlisin heke hazır bisküviler asla mama kullanıyor olsa bile 4 aydan önce ek gıda verilmiyoe
Sareninannesi Guliz21 sütünü sağıp içirsen ya da mamaya katsan. Yani meme reddi kısa süre sonra geçer sütünü bi şekilde içirsen çok güzel olur. Üzme canını bebek bu bi ay sıkıntı yaşar kilo almaz binay çok emer arayı kapatır
DuruK Allah allah çok ilginç. Aç olmasına rağmen ne meme ne mama alıyor öyle mi😕 benim bebeğimde 3 aylık 10 günlük bi soğuk algınlığı yaşadı. Balgamlı öksürük burun tıkanıklığı vardı ne kadar burnunu temizlesem de asla emmek istemiyordu. bende kaşıkla zorla ağzına koyup yediriyordum. Çünkü bıraksam 7/24 öyle aç kalırdı. Üstelik açlıktan da ağlıyordu. Zorla yedirmeye rağmen 700 gr aldı o ay. Doktor alt sınır dedi. Ama hasta olduğu için istemedi benim kızım. Sizin bebekte bir sorun yoksa neden yemek istemiyor ki 🤔 başka bir sorun olmadığına eminsiniz değil mi?
Guliz21 DuruK cok hırıltısı var nefes alamadığı için istemiyor ama ne yapsam gelmedi ötesi bebeyle hergün temizliyorum ama fayda yok