Sedaaay Kızlar bebeğim de acayip gaz var 8de çığlıkla ağlama baslıo 12ye kadar devam edio zinco kullanmaya başladım kimyon rezene vs vs fayda etmedi zinco iyi geldi bnm sorum zinco yu günde 3sefer kullanan var mı? Ben su an 2sefer kullanıyorum üstünde de 2sefer4damla dio ama eczacı 3sefer 4damla dedi 3kullansam sorun olur mu bilemedim ama 3sefer kullanıyorum diyenler de var birde sizlerden öğrenmek istedim
Fadimr Sedaaay bize domtoe zinco ile birlikte sap simplex verdi zinco günde iki kere 10 ar damla sab günde 1 kere 7 damla şeklinde kullanoyoruz memnunuz.
Mel-sin Sedaaay Hiçbir sorun olmaz cnm. Bitkisel zaten Zinco. Ben de 3 sefer kullaniyodum özellikle 6 saatte bir veriyodum rahat etsin diye.
Anneyimbenanne Sedaaay bizde zinco kullandık çok iyi geldi ben üzerinde yazdığı gibi kullandım ama mümkünse aynı saatlerde vermeye çalış ki etkisi güzel olsun eczacı 3 kez ver dediyse sıkıntı olmaz o şekilde de verebirsin bitkisel zararı olcanı sanmam
Sedaaay Anneyimbenanne internetten de araştırdım doktorlar da verilebilir dio korktum ama bişi fln olur DİE
Mel-sin Sedaaay Ben de saatli vermiyorum. Sadece 6 saatte 1 vermeye calisiyorum. Bazen unutuyorum bile. 6 saatten az ya da çok verdiğim de oluyor. Keşke her gün aynı saatlerde verebilsem ama uykusu çok düzensiz kızımın o saatlerde uyuduğu oluyor maalesef