Mucizebebegim Devam sütü veriyorum fakat kızım almıyor biraz içiyor sonra eliyle ittiriyor ağlıyor asla almak istemiyor tekrar bu durumun sebebi nedir yardım edin
Brcdgn Mucizebebegim ah ah 2,5 aylik oglum, biberonu reddeiyor, enjektörle veriyoruz ne yazikki,zor ama ac kalmasın diye,baska biberon siparos ettim bakalım kabil edecek mi,9 ayliksa biseylere sürün ucunu, gerçi denemis olabilirsiniz ama aklima bu geldi,
Mucizebebegim Ayseee27 4 saatte bir verdim zaten ek gıdaya geçtiği için fazla vermiyorum ama verdiğim zamanda almıyor üst.disleri çıkmadı alt çıktı 2 tane ama altta bu durumu yasamadik
Mucizebebegim Brcdgn denedim tatlı şeylerde sürdüm yok almıyor suyu iciyorr Mamayida biraz içtikten sonra yarısından fazlasını ittiriyor ağlıyor sonrada diş olabilir mi ya kaşıkla veriyorum içiyor ama zor oluyor
Brcdgn Mucizebebegim mamayi bi değiştirin inşallah oyle kabul eder,insallah distir ve geçicidir 🙏ben uyurken veriyorum o esnada emiyo biberonu,yoksada enjektorle,zor ama iste deniyoruz her yolu🙄😌