LadyMarmalade Kızlar lcwnin mobil uygulamasından ceket almıştım büyük geldi iade edicem. Mağazadan iade alıp parayı hesaba geri yüklüyorlar mı bilginiz var mı? Yoksa tekrar kargoyla mı iade yollanıyor sadece? Faturası etiketi duruyor
Deletedmom62626 LadyMarmalade mağazadan almıyorlar diye biliyorum canım aramistim müşteri hizmetlerini tekrar iade yapmanız gerekiyor bildiğim kadarı ile
Eymenimm34 LadyMarmalade Aynı durum daha önce başıma geldi sitesinden aldığım ürün büyük gelmişti iade değil de mağazada değişim için gittim faturam ile değişim yapılmıştı iade hakkında bir fikrim yok üstte kalsın postunuz ❣️
Tunakck Alınıyor iade değişim yapıyorlar ben trendyoldan dahi aldım iade istedim drek yaptılar Faturanızı yanınızda bulundurun
S_x_w LadyMarmalade evet mağazadan oluyor.. Pandemi dönemi hep sitesinden aldım olmayanları mağazadan ya iade ettim ya da değiştirdim.. Tabi fatura şartı var ki sizinde varmış zaten
MuhammedAmine LadyMarmalade para iadesi yapmıyorlar , aynı miktar da hediye çeki Ya da değişim oluyor . Bana bu şekil de söylendi iadeye gittiğimde .
tatlisert LadyMarmalade internet sitesinden aldığınız için iade etmek istiyorsanız Kargo ile göndermeniz gerekiyor. Sadece değişim olduğunda mağazaya götürüp değiştirebiliyorsunuz .
Eymenimm34 https://imgyukle.com/i/HvR4Z0 Daha yeni dün yine alışveriş yaptım ve kargoya verildi iade işlemi burda anlatıyor bir bakın isterseniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi LadyMarmalade Gidip mağazaya verebilirsiniz fatura ve fiş ile. İster nakit ister kartla geri alabilirsiniz ödemeyi bir çok kez yaptım.
Mucizem_0809 LadyMarmalade internetten alıp mağazada değişim yapmıştım ama iade nası olur bilemedim belki nakit verirler
LadyMarmalade Ödeme nasıl yapıldıysa o şekilde geri para iadesi yaptılar ürünü iade alıp kızlar teşekkürler 🌸