Zisan14 Dişleri çıkan anneler bi kaç sorum olucak ta yorum yapabilir misiniz ? Oğlum 2 yaşında alttan dişleri patladı göründü dişleri ama ta yukarıya çıkmadı ne zaman bi diş haline gelir merak ediyorum 2 haftadır aynı gibi sanırım
anne15 Zisan14 ilk dişleri mi ? 8. Ayda cıkmıştı bZm ilki su an 10 aylık baya uzadı daha uzamaz herhalde
dios_gokta Zisan14 benım kızım 2bucuk yasımda tum dişlerini tamamlamıstı Az kalmış seninkılerde bıtecek🙈 bı dısın gözüküp cıkması 3 4 haftayı buluyor bızde öyle oldu kolaylık dılıyorm
Zisan14 anne15 2 ay kadar sürüyor mu öyle uzaması birden uzar sanıyordum da 🤭 evet alttan ilk dişleri
Zisan14 dios_gokta ayy ben oraya 1 yazacağıma 2 yazmışım pardon ya 🤭🤭😂 2 haftaya gözükür tamamen o zaman☺️
Rzgr dios_gokta bizde de durum aynı. Oğlun 23 aylık. Son azılarda. Alttan iki dış elime değiyor üstler beyaz ve kabarık. 3 gündür ne yeme ne içme uykular haram oldu. 2 aydır dış çıkartmaya çalışıyoruz. Sürekli memede dişlerden önce gündüz 1 2 defa uykuda da 1 defa uyanıp emerdi. Daha kaç ay sürer acaba. Oğlun çok acı çekiyor.
dios_gokta Zisan14 evet 2 yazmışın kuzum 3 haftada boya gözüktü dişler Allah hepimize kolaylık versin🤲🥰😘🌼
Rzgr dios_gokta 16 disi var. Arka azıların alttakiler elimle dokununca hissediyorum tabiki açıp baktirmiyor Üstlerde beyaz ve sis. Tam emzirmeyi kesecektim ki dişler çıktı ortaya. Allah rızası için bana deyin ki bu izdirap 1 hafta 15 güne biter😥
dios_gokta Rzgr kuzum ne kalmış kı bitmiş 2 buçukta bıtırmıs oluyor cogu çocuk bıter ve bnım gıbı bır anneyı teselli edersin😘 ınan bu dıs sıkıntılar cogu çocukta boyle sıkıntılı dönemler yanlız degıldın 9 ay 12 gunluk oglum var daha 2 dişi var asıl sen bana gececek de🤭🙈🤯🤣🥳
Rzgr dios_gokta geçecek ama iste nasıl geçtiğini de anneye sormak lazım sanırım. Son dişlere kadar hiç dış çıkartma sorunumuz olmamıştı. Anlamadigim şu sen 2 yaş sendromuna girmişsin memeden kesilme zamanın gelmiş. Kakani çişini söyleyip tuvalete yapmak istiyorsun. Birde üstüne 4 dış birden çıkartmak gibi bir çaban var🙄 yani ben hepsini birden nasıl yapabilirim🤣🤣🤣