maggie Merhaba bebeğin kakasında neden kan olur? Mastitim olduğu için antibiyotik kullanmaya başlamıştım o sebep olmuş olabilir mi
NuriSedefElis maggie bizimde olmuştu canım süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı diyet yaptım süt ürünlerine 1 ay içinde düzeldi bazılarında 1 yaşına kadar devam edebiliyormuş doktoruna sorup diyete başlayabilirsin sende
maggie bala86asel antibiyotik veren doktorla görüştüm o da 2 gün emzirme antibiyotiğini 2 gün daha kullan sonra bırak dedi
bala86asel maggie süt içmemiş olabilirsin ama yediğin gıdaların içinde süt peynir yoğurt varmıydı bi göZden geçirin doktorum bunun yanında yumurta da kestirmişti bana kakası mukuslu gürültülümü huysuzluk varmı döküntü varmı bunlarda belirti
Anne80 maggie pernir tereyag gibi herseyı kapsıyor canıö bu hatta bazısında yumurta da alerjı yapıyor et ve süt ürünlerinin hepsini kapsıyor bı doktorunuzla görüşmelisiniz
Anne80 maggie hemen olmuyor canım 2 hafta mesela yeme süt ve ürünleirni dana eti filanda. Kakasında kan olack mı bakarsn ama doktpr daha iyi bilir