tugbaninpenceresi Arkadaşlar kızım 17 aylık. Propolis verebilir miyim? Aranızda deneyenler var mı? Bir de propolisli ballı karışımlar var onlar daha mı iyi olur, yoksa sade propolis mi daha iyi? Arı sütü filan da var, siz veriyor musunuz bunlardan
YagmurElamm tugbaninpenceresi canim 1 yaştan sonra başladım ben direk propolis aldim portakal suyuna damlatip veriyorum
Symnur333 tugbaninpenceresi ben propolis veriyorum su bazlı yan suyun içine 3-5 damla günde bir kere veriyorum bence çok iyi geliyor meleğime birde şuan polen aldım sütüne karıştırıp veriyorum
tugbaninpenceresi @YagmurElamm @Symnur333 çok teşekkür ederim arkadaşlar ben de alayım, damla şeklinde alayım ben de o zaman
Symnur333 tugbaninpenceresi bize doktorumuz önermişti sindirim sistemi bağışıklık için harika bir şey bence
tugbaninpenceresi @Symnur333 evet ya kesinlikle çok faydalı bişey, allah razı olsun ya şimdi sizin sayenizde polen de ekledim sepete ondan da alayım onun da faydası çokmuş, bir de arı sütü var o baya pahalı, ben beeo ürünlerine bakıyorum
Symnur333 tugbaninpenceresi ben eğri çayırdan alıyorum Allah şifa versin çocuklarımıza bize de versin de evlatlarımıza bakabilelim ❤️
CrnAsl Ben 14 aylık bebeğime orzaxın imunol takviyesini kullanıyorum içeriğinde propolis çinko ekinezya var