Busranisa Buzdolabında sakladığınız sade patates püresini ertesi günde vereniniz varmı ? Daha bugün ek gıdaya başladık fazlaca yapmışım
Ediseymenatay Busranisa bende kabak yaptım arttı tabi yarım kabak yapmama rağmen yarın ısıtıp vereceğim ocakta ısıtmam da sıcak suyun içinde bekletirim kaseyi diye düşündüm. Yani çöpe dökülüyor değildir heralde zaten üç gün kuralıyla tüketim oluyo
minikbebeklerim Busranisa sonraki öğününe bile bırakmadım çünkü bebek ilk kez katı gıdaya geçiyor midesi hassas o yüzden korktum ben ama bu benim yaptığım. Bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem 🤷🏻♀️
Aymisali_ Busranisa az ve taze yapın patates mercimek saklama koşulları zor besinler hemen tat değişimi olabiliyor hiç anlamadan besin zehirlenmesi yaşamayın.
Elfelif Busranisa bilgim yok yakında bende ek gıdaya geçeceğim ama bence vermeyin bizim açımızdan sıkıntı olmaz ama bebekler için uygun değil yinede siz bilirsiniz
Busranisa Ediseymenatay bende öyle düşündüm buharda ısıtırım diye canım. Bende birsey olucağını düşünmüyorum inşallah
Busranisa minikbebeklerim tesekkürler 1 günden birseyolucağını düşünmüyorum ama kararsızım tabi yarın tadına bakıp karar vericem 😕
Meromelo Dolaba direk attıysan dışarda beklemediyse verebilirsin 3 günde bile birsey olmaz biz yemek yapıyoruz 3 gun yemiyormuyuz sanki
anneCANan Busranisa yeni başlamışın başlarda bekletilmiş gıda verme bence ki patates falan değil ertesi gün tat değiştiren bi nimet iki kaşıkla sen bitir işini afiyet olsun ☺️
Busranisa Yenianne15 anneCANan FatmaKrbkl Gunes55 Kızlar cok sağolun yorumlarınızla caydım valla üşenmeyip tekrardan yapıcam inş
FatmaKrbkl Busranisa zaten ilk tadımlarda bir çay kaşığı bir tatlı kaşığı bir yemek kaşığı yiyorlar yapacağınız yiyeceği bir dilim pişirmek ve kalıyorsa ben kendim yiyorum 🙆🏻♀️ en sağlıklısı bence az az ve taze diye düşünüyorum ben 🌼