ilknurcelik Ispanağı ilk 7 aylıkken denemiştik o gece çığlık çığlığa çocuğum hiç uyumadı. Aradan geçti 2 ay yine deneyeyim büyüdü bu sefer hazmeder dedim demez olaydım çocuğum ağla ağla perişan oldu öğlen yedirmiştim. Gliserin fitil yaptım şiddetli bir gaz sonrasında simsiyah bir kaka geldi sonra rahatladı kuzum çok şükür tövbe bir daha yedirmem. Bu sadece bizim başımıza mı geliyor?????
Brcstndg ilknurcelik ben 6. Aydan beri veriyorum hem çok seviyor hem de hiç rahatsızlık vermedi. Allah allah çok şaşırdım doğrusu🤔
ilknurcelik Nilozkan Brcstndg maşallah annem de bana 6 aydan itibaren vermiş onun ısrarıyla tekrar denedim ama hala başım ağrıyor kabus gibiydi çocuk ağlamaktan çatlayacaktı 😭
Mercan Benim kızımda 7 aylık bende püre haline getirip çok az verdim ama çok kötü pişik oldu hemde 1 günde. Poposunu silerken kanamaya başlıyodu o derece 😥çok şükür geçti. Ve dediğiniz gibi kakası simsiyah tı
ilknurcelik Mercan pişik olmadı bizde 5 saat boyunca sürekli ağlama ıkınma bir daha vermeyecem tövbe sizde uzun bir süre vermeyin sonra denersin sonra yine