Durukusunannesii Kızlar Dilruba hanımın momstok çayımı yoksa mayyamı daha etkili bide mayya nasıl kullanılıyo odamı çay kullananlar varmı acaba ?
Synmannesi Durukusunannesii Canım ben dil bura hanımın çayını aldım Momstek Üç öğün sabah öğle akşam iç dedi ama ben de hiçbir şekilde süt artirimi yapmadı ama tabii ki kişiden kişiye fark edebilir bana bes lak damla çok iyi gelmişti bir de isırgan otu al aktar dan kaynar suya at iç
Elfydr Durukusunannesii ben cayini aldım ama yokkkk 🤭 ne varsa sağlıklı beslenme , bol su ve uyku da var.
Kusannesi Durukusunannesii mayya kapsül hap, yeni dogum yapanlara öneriyor daha cok. Normal emziriyorsanız çay😊 bana çayı baya etki etmişti. Tabi düzenli su içmek yemek atlamamak uyumak hepsi etken
Durukusunannesii Elfydr İnan’ın uykum düzenli su cok içiyorum beslenmemde iyi herşeyi yiyiorum gaz sorunumuz olmadgı için ama yok yani sağdıgımda 2 göğsümden anca 40 cc ckıyo
Minikkurbagam Durukusunannesii bana çayı işe yaramıştı sütüm baya bi azalmıştı düzenli içtim yanında hep kuru incir fındık fıstık ile baya arttırmıştı
Minikkurbagam ilknur_acr94 yok sadece gece 1 kere sağım yapıyordum birinden emzirirken diğeri çok akıyor diye onuda buZluğa atmıştım
Durukusunannesii ilknur_acr94 aynen benm birini emzirirken diğerinden en fazla 10 cc akıyo 🙄 daha yeni sağım yaptım 1 buçuk saattir emzirmiyodum 2 göğsümden 30 cc çıktı şaka gibi bebeğim 2 aylık bide yani
Utopikogretmen Durukusunannesii ne zaman kaç kaşık ve sıcak mi içiyorsunuz? Doktor bunlar önemli demişti.Ben akşam yatmadan yarim saat önce 1 kupaya 2 tatlı kaşığı atıyorum ve sıcak içiyorum.
Durukusunannesii Synmannesi daha yeni sagmıstım 30 cc çıktı iki göğüsten toplam smdi emziriyorum bebeğim yutkunuyo olmasa yutkunmaz anlamyrm sütüm varsa neden sagdgmda cıkmıyo