Minasu Bebişlere yalancı memeyi nasıl tutturdunuz ?😒 biz bir türlü tutturamadık memeyi , hangi marka memeyi tuttu bebekleriniz😌💕tavsiyeleriniz nedir 😅
Annefasulyesi Minasu biz hastaneden çıkar çıkmaz verdik,aldı. Şimdi en yakın arkadaşı emziği ama bıraktırmak zor olacak sanırım. Bizimki Philips avent air ben çok memnunum.
Yademveannesi Minasu 3 aylık olmak üzereyiz emziği abarttık bakalım biz nasıl bırakcaz. Herkesin bir derdi var 😀
Naciyedinc En pahalı emzikler aldım awent chicco bibs colour ama eczaneden aldığım 12 ₺ lik emziği kullanıyor şuan 😂🤦🏻♀️3 buçuk aylık yeni tuttu
Minasu Annefasulyesi bizimkisi hiç almadı hala da almıyor minik 😃 wee marka verdik yine almıyor korkuyorum şimdi pahalı birşey alırsam da almaz diye 😀😀
Yademveannesi Minasu Valla avent ultra air aldık. Kıxım emzikle doğmuş gibi. Biz vermemeye çalışıyorduk emziğe laışmasın vs diye. Sonra ağladı verdik o veriş o veriş. 3 haftalıktı aldı 3 aylık olmak üzere hala ağzında 😂 kısmen iyi bir şey ama bağımlılık yapıyor 😑
Aysegul3506 Tommee tippee biberon ucu gibi değişik bir emziği var onu deneyin. Oioi damaksız emzik olabilir. Benim kızım doğduğu günden beri bibs kullanıyor. Verdik hemen tuttu Minasu
Minasu Aysegul3506 bibs bende kullanmak istiyorum alıyor emiyor hemen tükürüyor yani öyle ağzında meme gibi tutmuyor keşke tutsa😃
Mrs_Ladybird Bizimki keyfine göre tutuyor genelde uykuya geçişlerde alıyor gün içinde almıyor zorlamıyorum artık buna da şükür diyerekten