Miran2020 Eelif24 sadece az ve dengeli zayıflatıyor kürler detokslar çaylar destek oluyor o kadar tecrübeyle sabit☺️
Leylak2030 Eelif24 kuzum kürmül detoks suyuymuş Faso fiso iş boğazı tutmakla birlikte günde 1 saat ayryıp spor veya yürüyüş yapmakta
EgeveAlyaninannesi Maydonoz kuru acayip ödem atiyor inceltiyor denedim gordum ama bogazı tutmak en onemlisi
AysenurOzil EgeveAlyaninannesi tarif verebilir misiniz bebeğimi emziriyorum ben kullanabilir miyim acaba
EgeveAlyaninannesi AysenurOzil canim 1 su bardagi ilik suya yarim limon ve 15 dal maydonoz rondodan cek ve ac karna sabahlari 15 gun boyunca ic
BalPrensesAnnesi aliismom 😂😂😂 çok güldüm yaa 😅😅 aynen en iyisi gerçekten bende 2 haftadır ekmek pilav hamur işi abur cubur ne varsa kestim 2 günde bir de spor yapıyorum biraz olsun inceldim inşallah böyle devam ederim 😅
BalPrensesAnnesi aliismom çok iyi maşallah ben de Leslie yapıyorum inşallah o kadar kilo vermiş olurum 🌸 diyet olarak neler yaptın canım var mı önerin ☺️
Gamito Eelif24 instagram kullanıyosanız fitgünlük diye bir sayfa var bir sürü kür paylaşıyo. İsterseniz bir inceleyin sayfayı 🤗