Nnur Yarım saat önce kızımı yıkarken elimden kaydı bian düştü leğene çarptı kafayi ağlamadı ama şimdi uyuyor bisey olmamıştır değil mi kızlar çok korktum yaa. Yarn tam 4 aylik olucak
Minikbalinannesi Nnur biz her gin 5 6 defa yaşıyoruz çok hareketli kızım allahın izniyle bişey olmaz korkmayın olsa belli eder zaten kusma bayılma vb gibi
Betlll Nnur korkma cnm bebekler bizim tahmin ettiğimzden dha güçlüler canı acımamış demmeki ağlamamış bile korkma
Nnur Dzehra basını bekliyorum suan sıkıntısı yok ama korkuyorum işte evet ağlamadı bide canı yansa ağlardı diye düşünüyorum ama
Balannesi Nnur Çok haklısınız bende çok korkardım ilk zamanlar 😊 Ama şu an sıralıyor ve günde defalarca düşüyor zamanla alışıyorsunuz
Nnur Balannesi doğrudur ozamanlar ben de sizler gibi olurum sanırım. Aman sağlıklı olsunlarda. 😊 saoln için rahatla biraz
Oznur Bende telefonu 2 dk izlesin de ustumu giyiyenim diye koydum bacaklari o kdr hareketliki naptiysa telefonu basina kadar vurdurmus hickira hickira agladim o agladi bn agladim allahim hasta bebekleri olanlara yardim etsin yavrum aklimdan gitmiyo hala
Nnur Betlll Dk16 Regen Ayy çok saolun valla içim baya baya rahatlı teskkur ederim. Şuana kadar kusmaa v.s olmadi sıkıntı yok çok sukur 🙏💞
Dk16 Nnur aklınızda olsun bebeğiniz kafayı daha sert çarparsa Allah korusun tabi ki inşallah öyle şeyler yaşamazsınız Uyutmamaya çalışın bebeğinizi darbe sonrası uyumak iyi birşey değil Büyük insanlar için bile uyuma derler Geçmiş olsun
Regen Nnur neresini çarptı? Çok tehlikeli bi yeri çarpmadıysa korkmayın. Yanlışlıkla nerelerini çarpıyoruz bi yerlere hepimiz. İçiniz rahat olsun tepkileri normalse 🌼