Miine Merhaba hanımlar 😊 en yakın arkadaşıma ev hediyesi almak istiyorum 200 liraya kadar bütçem var ne alabilirim acaba farklı fikir ve önerileri bekliyorum 😊😍😍 birde ekledigim resimlere bakar mısınız hediye olarak nasıl.sizce bilemedim size böyle hediye gelse hoşunuza gider mi 🥰 yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Busegokce Miine Borcam harici herşey olabilir🤪 Ama sizin seçtikleriniz de çok modern duruyor. Set olarak mı düşündünüz? Yoksa tek olarak mı? Fiyatları makul ise ikisi birlikte gayet hoş bir hediye olur.
Tuba Miine çaydanlık çok hoşuma gitti fakat bence arkadaşınıza sorun ihtiyacı olan bir şey varmı yok mu diye ona göre alırsınız, en azından onun için kullanışlı bir şey olur🙂
sapling Miine ev hediyelerinde ıncık cıncık sevmiyorum ben. Mesela ben set almışım o gidiyor çok alakasız bir model alıyor hoşuma gitmiyor öyle. Dekor ürünü olabilir nevresim battaniye olabilir
Miine Busegokce alabilirsem kek fanus ve kurabiyelik alabilirim çaydanlık ta olursa biraz beni zorlar 😍
Miine Tuba ihtiyacı birşey olduğunu düşünmüyorum çoğu şey var ama siyah rengi çok seviyor paylaşımlarinda buna benzer şeyleri görmedim ondan bunları bir düşündüm ama sorayim dedim buraya 😍
Busegokce Tuba Aiiiiyy şanslıgiller seni🤪 İlk evlendigimde 20 adet borcam vardı, kimi görsem eline tutuşturuyordum😬
NurayMila Tuba haha bende çeyiz alırken nasıl olsa borcam çok gelır diyerekden almadım 2 senelik evliyim hala borcamım yok 🤣
isranuroz Şık bir nevresim takımı alın bence, büyük ihtimal bu paylaştıklarınız arkadaşınızın evinde mevcuttur nevresim takımı ne kadar olursa olsun sürekli ihtiyaç. Bence şık hoş bir nevresim takımı 😊
Miine isranuroz nevresim takımları çok olduğunu biliyorum ondan hiç dusunmedim ama yine de bakarım çok değişik renk veya desen bulursam olabilir aslında teşekkür ederim 😊
Busegokce Miine Aynen kek fanus ile kurabiyelik olarak set dedim. Bennnce gaaayet güzel olur. Renkleri falan da çok güzelmiş🙏🏻
Miine Mom0363 siyah yemek takımı var ve siyah rengini seviyor aklıma direk siyah geldi ama beyaza da bakarım canım çok teşekkür ederim 😊
Miine EgeveAlyaninannesi pek kahveci değil ondan düşünmedim ama yine de bakarım canım çok teşekkür ederim 😊
Esra09 Miine çaydanlık çok güzel gözüküyor şahsen bana gelse çok sevinirim fincan takımıda güzel olabilir https://imgyukle.com/i/HG0vjq mesela 😀
Kedilianneee Miine en güzel hediye yatak örtüsü ya da nevresim takımı bence :) tayinci insanlarsa hele ki 🤭 ben genelde öyle hediye götürüyorum