Hamileliğimin son aylarında Bi gün ishal oldum burun tıkanıklığı yaşadım ve sonrasında Makat bölgem de hafif şişlik geldi elime. Doktoruma söylediğim de oğlum tersti o zaman makat geliş duruyordu. Baskı yaptığı için olabilir dedi. Herhangi bir ağrı acı kanama var mı dedi yok dedim Baskı yaptığı için olabilir dedi. 19 ocak salı günü doğum yaptım sezeryan doğum Akıntı gelmişti yemek yemiştik çay içmiştim. Öylece de apar topar geçtik hastaneye Çatı muayenem yapıldı Çatım dar ve bebeğin başı kanal da gelmek istiyor ama gelemiyor dedi Ebe. Ve acil sezeryana alındım. Daha sonra taburcu olduğum da eve geldiğimde Büyük abdestimi yapamadım Doktorum hastane de söyledim o da Procto glyvenol Fitil ve Krem verdi. 8 günlük olduk ufaldı gibi makatta ki şişlik Ama ne acı ne ağrı ne kanama yok Fitil bugün bitiyor sabah akşam olmak üzere yaptım. Krem bitmedi her dışkılama sonrası yapıyorum sanki biraz ufaldı gibime geliyor ama bilemiyorum. Başına gelen var mı? Yani büyük abdestimi de yapıyorum. Kan ilaçları Ferro ve decavit kullanıyordum. Decavit bitti Ferro ya 3 ay kullanıcam. Kabızlık yapabilir onlar da dedi doktor İlk kullanmaya başladığım da ishal sonra kabızlığa çevirdi Sanırım ondan dolayı böyle oldu Makatım da o şişlik ondan Çıktı sanırım. Başına gelen var mı? Kırkımız çıkınca bir doktora gideyim belki başka bir ilaç verir diyorum Fitil bitiyor. KREMe devam edicem umarım düzelir.