DiclEm Iyi aksamlar, esimin isi sebebiyle memleketimizden diyarbakir a tasinmak durumunda kaldik.6 aylik bebegimiz oldugu icin kay8nvalidemle kayinpederim de bizimle geldi normalde iyi anlasiriz ama esimin tepkileri yuzunden onlara karsi da soguyorum az once salona gittim cocugu uyutup bi de baktim ki uc kisiyle ayaklarini uzatip tv keyfi yapiyolar oglum aglayinca h3men geri geldim. cok mutsuzum ;(((
Joipt DiclEm üç kişiyle derken? Üçü de demek istediniz sanırım,yani bence gayet normal sizin işiniz varken onlar uzanıp tv izliyorlar onlardan birinin işi varken siz de öyle yapabilirsiniz ki doğal bir şey yani.ama sanırım sizi ilgisizliği biraz üzmüş
gokcetugce DiclEm uyku saati gelene kadar onlar ilgilensin işim var de odaya geç telefondan bişeyler izle kahve iç banyoya gir uzun uzun dur dışarı çık 15 dakika hava al İnan iyi gelecek sonra uyutmak için al ah ah biliyorum yaşadıklarını zoruna gidiyor ama bizden başkasında uyunuyor cadılar sende uyku öncesi vakti kendine ayır kaç bebekten
Sermel29 DiclEm merhaba bende Diyarbakır da oturuyorum istersen arada görüşelim belki iyi gelir sana açılırsın. Ayrıca olur ara ara kendini iyi hissetmeme,üzülme,alınma,kırılma. Moralini bozma bebeğine yansır. Enerjini yüksek tot🙏
Ferhunde DiclEm soğumuşşun ya artık ne yapsalar sinirine gidicek kuzum inşallah kavga görültü olmadan evlerine giderler
DiclEm gokcetugce cok haklisin da yqpamiyorum iste bebegi birakip cikinca aklim hep onda azicik anlayis aslinda istedigim seni anliyorum dusuncesi :(
gokcetugce Miniklerim03 evet günün 22 saati ben ilgilendiğim için eşim işten gelince bebekten kaçıyorum mutlu anne mutlu bebek demek tavsiye ederim size de
zeyzeyinannesi gokcetugce bende katılıyorum kaçmak demeyelim de bebeğe mola vermek diyelim 🙂 gerçekten buna ihtiyacı mız var
gokcetugce zeyzeyinannesi yok gerçekten kaçıyorum beni görünce ağlıyor 😂 sessizce odaya gidiyorum ya dışarı