Ebru_ersin09 Kizlar merhaba 51 günlük bebegim var.Gunduzleri topalasak yarım saat bile uyumuyor sürekli miziraniyor mama yiyoruz sütüm az geliyor boyle sorun yaşayan var mi aranizda nasıl idare ediyorsunuz?
Hamileee Ebru_ersin09 benim bebeğimde 52 günlük gündüzleri asla uzun uykuya geçmedi 5 dk maksimum 10dk uyudu emziriyorum akşam 6 gibi uzun uykuya geçiyor 2 3 saatte bir uyanıyor
Annehayat Ebru_ersin09 benim bebeğimde uyumuyordu canım ama ne zamanki ikinci ay bitti düzelmeye başladı inşallah seninkinde öyle olur🙏
Daphnemom 55 günlük bikaç gündür benim kızım da uyumuyor gündüzleri, mama+meme gidiyoruz 3-4 saatte bir mama arada istedikçe meme emiyor. Tam daldı deyip beşiğe yatırıyorum yarım saat sonra yine kucakta 🤷🏻♀️
Ebru_ersin09 Daphnemom ayni sorunu bende yaşıyorum yarim saat bile demiyoruz 10 dakika uyuyor hemen agliyor. Gazıni cikartyrum kakasini yapiyor ama neyi eksik yapiyorum bilemedim
Ebru_ersin09 Hamileee Hamileee aynen geceleri uyuyor 3 4 saatte bir uyaniyor ama gündüz hic durduramiyorum
bsrnrylmz Ebru_ersin09 her gün yaptırıyorum. Çünkü gündüz uykularını dalgın uyumuyor. Yaptırmaya başladığımdan beri daha iyi. Her gün vücudunu kafasını şampuanlamıyorum onlar 2-3 günde bir olsa da bir kovaya su hazırlayıp kovaya sokuyorum inanılmaz hoşuna gidiyor hiç ağlamıyor. Gaz ve kaka içinde çok iyi geliyor