Gzmocal Musmus ben hazr vermeden kendim yaparak baslamayi dusunuyorum ama ablam hero baby meyve puresini kullanmsti çok gaz yaptigini soylemisti
thelake Musmus 4 buçuk aylık oğlum var bir hafta önce hazir meyve püresi verdim alerji yaptı boğulur gibi oldu oğlum midesini ekşitti galiba 🤔
Musmus Esilam benim oğlum 9 aylik toplam 4 sfer dir veriyorum kendim yapınca yemiyor siz nasıl yapıyorsunuz 😄
Esilam Musmus makarnavitmadan irmik pirinç unu ve keçiboynuzu ünü aldım. Genelde bunalrla veriyorum. Keçiboynuzu unu nu tavsiye ederim genellikle bebekler çok seviyor.
Musmus Gzmocal benim kadar karşı kimse yoktu ama yemiyince bir kere hazır denyim dedim yedi acaba ne koyuyular bende aynısı yapıyorum 😢
thelake Musmus 4. aydan itibaden yazınca bi deniyim dedim ama tovbe vermem bi daha çok korktum ya 2 çay kaşığı bile yoktu verdiğim
Rengin Ya aslınds bende bunu merak ediyorum ek gıdaya geçmedik 1 ay sonda başlıyoruz. Gittiğim mağazalarda kavanozlarda bu ürünleri görüyorum sağlıklı mıdır diye düşünüyorum 🤔 sonra da talep görmese raflarda çakılı olmazdı herhalde diyorum. Doktorların bu konuda görüşleri ne tecrübeli anneler.
Musmus Rengin ben hep kendim yapma taraftarıyım bebeğim 9 aylik toplam dört sefr vermişim ama şaşırıyorum çok ozenirim degisik değişik yapmaya calsiyorum ama dun bi tane aldım zevkle yedi ben yapıyorum yemiyor 😯