Keskeuyusam 2 ay 17 günlük kızım ve şurubunu aldım kızlar ama kaç ml vermem gerektiğini bilmiyorum kaç ml veriyorsunuz damla değil
balcicegin_annesi Keskeuyusam ben 4 ml veriyordum bazen 2,5-3 ml veriyordum orda 5 ml diyor ama ben 5 vermedim hiç düzenli verince az da olsa etki ederdi ilk başta günde 3 kere verirdim bebeğim 1,5 aylıkken başlamıştım
Mervekcblkn Kızım 2 buçuk aylık doktor günde 3 kere dedi ben 2 kere veriyorum 1.5ml veriyorum ondan bile faydasını görüyorum ek olarak biogaia da kullanıyorum
Keskeuyusam Mervekcblkn ben de biogaia kullanıyorum aslında sab kullanıyordum ama işe yaramıyor gibi geldi bende bunu aldım inşallah yarar
melikeeomeer Keskeuyusam ben şurubu kullandım ama damlası daha cok işe yaradı bizde sabah akşam bir çay kaşığı veriyodum ama çok doldurma demişti doktor
Emirin_Annesi10 Keskeuyusam 3.5 aylık şuan ama kullandığım sıralar 2 aylık falandı canım belki daha küçük
Mu-Mi Keskeuyusam 1 aylıkken vermişti şuan 3 aylik olcak tabi ben 3 defa veriyom 4 defa banada çok geldi biz sabsimplex de kullanıyoruz sabah aksam
Mu-Mi Keskeuyusam canim şimdi baktım ölçeğin üzerinde 1ml yaziyo bi ölçek o sanırım ben öyle veriyorum
Mervekcblkn Keskeuyusam evet sab Simplex bizde de hiç işe yaramadı gram faydasını görmedim herkes şurubunu nurse harveys colex önerdi mükemmel bir şekilde faydasını gördüm kullanmaya başladığım günden beri gaz sancısı diye bir şey kalmadı çocuğumun rengi beyazmış ondan sonra öğrendim ağrıdan kırmızı mor renk değiştiriyodu 😂😂
balcicegin_annesi Keskeuyusam benim onu bırakalı çok oldu ben 1,5 aylıkken başladım 2,5-3-4 ml olarak veriyordum düzenli saatlerde