Balyanak341522 50 günlük bebeğim, Dün bebeğimin uyku düzeni biraz bozuldu öyle bir ağladı ki bembeyaz oldu bayıldı sanki kucağımda nefes alamadı bir süre , çok korktum ne yapacağımı şaşırdım nefes alamadı kaldı öylece var mı böyle bir durum yaşayan :(
Adababy Balyanak341522 çocuk doktoru asistanlığı yapmıştım 15 günlük 😄 doktor iğne vs yaparken çocuk çok ağlayıp nefessiz kaldığında doktor yüzüne üflüyodu sonra hemen sesi çıkıyodu çocuğun öyle gördüm yani bebeğim ağlamadı hiç öyle ama denemdim
Emirin_Annesi10 Balyanak341522 elini ıslayıp çocugun yüzünü yıkayınca sakinleşiyorlar canım mutlaka dene
Gulsen96 Balyanak341522 canim benim oglumda 9 aylik bu gun oyle oldu.sesi cikmadi.cook korktum bende.hic boyle olmamisti.bende boyle bir post acicaktim sizin actiginizi gordum
Gulsen96 Balyanak341522 ben yuzune ufurdum gecti ama neden boyle olur ve ne gibi zarari olur bilen varsa soylesin lutfen
kuzum54 Var canım ağlarken kalma durumu. Hep böyle ağlarken oluyorsa bu durum Kansızlıktann dolayi oluyordur kan değeri yükseldikçe geçiyor kendine getirmek için burnunu hafif uyarın ve hafif ufleyin kendine geliyor. Çok zor durum seni cok iyi anlıyorum.