Dmt-01 ubannesi10 kısır makarna salatası tava böreği yoğurtlu köfte veya fellah köftesi patates salatası mercimek köftesi
Simiyy Starbucks kurabiyesi var nefis yemek tariflerinde o çok güzel gidiyo. Hatta bimde bademli kurabiye var üretenin alnından öpmek istiyorum onu bile alabilirsin çaya bandırmalık tam 😄
MeryemEslem Islak Kek yaptım ben şuan fırında hem de yumurtasız sütsüz süt ve yumurta diyeti yapan annelere duyurulur 😁🤭
MeryemEslem Marshmallomm tabi 1buçuk su bardağı un 2 buçuk yemek kaşığı kakao 1 su bardağı şeker bi paket kabartma tozu 1 paket vanilin b kapta karıştır bunları yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı su koy çırp kare küçük borcamu margarinle yağla dök 25 dk pişir sosu için de bi tencereye 1 su bard su 2yk kakao 2tk şeker koy çırp kaynat kek soğuk sosu sıcak olsun üstüne dök süsle püsle çay demle ye afiyet olsun 😁🙈
Marshmallomm MeryemEslem çok teşekkür ederim o kadar yazmışsınız☺️fakat kabartma tozu kakao ve margarin de yasak değil mi bize 😬
EgeveAlyaninannesi ubannesi10 tavuk gögsü 20 dk hazir cay demleyim demini alsin diyene kadar sogut tamam
0101adana ubannesi10 bugun instagram da gördüm milföyü iki ye bölerek kesiyor içine patatesli börek harçı katıp sarıyor üstünde yumurta sarısı çörek otu güzel duruyordu