Yigitturk Kvser kucakta genelde bazen titreşimli anakucağında bazen de arabada ya da bebek arabasında 😂 3aylık
ElifKaratas Kvser uyutamıyorummm 😂😘😘😘 bugünlerde ne gündüz ne gece saat başı uyanmalar yıkılmak üzereyim son demlerim 😂
Agg0207 Kvser gündüz ayakta yada omzumda gece kucagımda uyutup yatırıyorum uyandıgımda emzirip yatagına koyuyorm
Loyam Besikte sallayarak uykusu geldiğinde dalana kadar ağlıyor sakinlesmesi icin beyaz gürültü açıyorum 5 dk falan
Loyam Sevgi1 bebeklerin sakinlesmesine yardımcı olan fön sesine benzer bir melodi youtubeden aratin bakmak isterseniz
dilanbartos Kvser canı ne zaman isterse uyuyor. Nerede nasıl oldığınun bir önemi yok. Dışarıdaysak bebek arabasında ya da Slingte hemen uyur. Evdeysek de emzirirken uyuyakalır.
Tubad Kvser hergun saat 8 de odasında beşiğine yatırıyorum emziğini de ağzına veriyorum uyuyor. Emzik en büyük kurtarıcım.
Ravzam_21 Benimki 1 yaş 23 günlük gece memede uyuyor sabaha kadar tabi gündüz ayağımda sallıyorum Ben bunu ayrı ve desteksiz uykuya nasıl geçirecem yaa 😢
GmzSnn Kvser 6 aya kadar salladım şu an bazen uyumazsa sallıyorum ama genelde saati gelince sersemlemeye başlıyo altını al tulumunu giydir karnını doyuruyorum derken oda bayılıyo uykuya geçiyo direk