ftsdmrhn 2 aylık oğluma sleepy, Molfix, baby turco kulllandim ama çocuğun bacaklarında hep lastik izi var. Kilosu da ayına göre normal çok kilolu bir bebek değil. Goo.n da çok tavsiye edilmis ama kullanan var mı aranjzds lastik izi yapıyor mu ?
Rules ftsdmrhn ben bi çok bebek bezi kullandım canım prima premium care sleppy normal bez ve külot bez baby turco doğadan paddlers molfix normal ve pure&soft ve goon kullandım en yumuşakları goon acayip yumuşak bi bez. Ama numarası büyük geldi sanırım onun için Bi kaç sızdırdı koydum kenara sonra kullanamaya devam. En çok memnun kaldığımda prima içerisinde losyon olmasa hiç değiştirmezdim şuanda da molfix pure&soft kullanıyorum ondanda çok memnunum.
turansmom ftsdmrhn Hastane 10lu paket vermişti onu denedim gayet güzeldi ama her yerde bulamıyorum diye molfix kullanmaya başlamıştım şimdi şok marketin bebe land kullanıyorum oda çok iyi
sarilokumumm ftsdmrhn o benim oğlumda da oldu kilosuna göre bezi goon marka hastanede 20-30 tane kadar vermişlerdi iyiydi sızdırma taşırma vs yaşamadım şimdi sleepy kullanıyorum
Eses20 ftsdmrhn goonu ben çok sevmiştim hem ince hem yumuşacık diye, hiç bant izi olmuyodu. Ama gece kullanımına hiç uygun değil, muhakkak sızdırıyor. O yüzden molfix pure&softa geçtik
ftsdmrhn Rules benimde aralarında en çok beğendiğim Molfix pure and soft oldu. Ama goon denemedim denemek istiyorum o yüzden sorayım dedim. Teşekkürler cevap verdiğiniz için 🌺
Rules ftsdmrhn rica ederim canım bu arada goon premiumunu denedim ben diğerini bilmiyorum. Bişey sorucam pure&soft ta deterjan gibi bi koku varmıydı bide beğendiysen neden ondan devam etmiyorsun
zehranur01 Bir paket deneyelim diye aldık bez yumuşak ama daha ilk cisinde bile ıslaklığı belli oluyor zibini pantolonu nemleniyor elinle hissediyorsun ıslaklığı bezin dışı cok ince ve kalitesiz, bende bezin dışına alt açma bezlerinden koydum mecburen bitti de kurtuldum
ftsdmrhn Rules yoktu benim kullandığımda öyle bir koku. Ya oda iz yaptı. Diğerlerone göre daha az iz yapti ama yine de yapti