twinsmum 2 aylık oğlumun bacak arası sürekli pisik oluyor. Hangi merhem iyi gelir acaba. Sudocream kullanıyorum ama çok fayda etmiyor gibi
angelicsmile twinsmum yeşil Arko var ya canım o çok iyi geliyor küçük tüpte olan. Hepsini denedim nerdeyse en çok o iyi geldi
Hasancerenyusuff twinsmum bepanthol iyi gelir canım ben onu kullanıyorm oğlumda da pütürlü bi şekilde pişik oldu 3 4 güne geçirdi
Gorkemkc twinsmum bepenthol kullanıyorum bebeğime çok memnunum bacak arası çok etli birde erkek boynuda kollarıda çok etli katlanıypr pişik oluyor kızarıyor sürüyorum hemen geçiyo iyi oluyor
Sibell28 twinsmum ben sudocrem üzerine tanımam. Kesinlikle bırakmamalısın. Hemen kızarıklığı alıyor bence ben çok memnunum. Ben kendi cildime bile kullanıyorum yüzümdeki sivilceleri yok etti resmen 💛
Rojgl twinsmum mustela kulanmistik canım biz ve bebek yagi boğum boğum olduğu için daha o aylarda çok norml sürekli nemlendiriyoruz. Halende kulaniyorum yüzü çok kuru vücudu
Masalsevgi twinsmum mustela krem dene o cok iyi benim kizima oyle olmustu bacak arasi sudocream denedim ilk ama yara yapti iyi gelmedi sonra mustela cream denedim cok iyi tavsiye ediyorum