Balbocegimkizim_42 Merhaba başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgili anneler golden goat kullanan ve memnun olan var mı?🤔
miniminnosannesi Balbocegimkizim_42 malesef çok besleyici diye almıştım inanılmaz gaz yaptı 3. Gün bırakmak zorunda kaldık çok ağladı oğlum.
vilnius Balbocegimkizim_42 biz kullanmadık ama mama konusunu çok araştırmıştım golden goat kullanacaktım eğer kullansaydık.
oglusunannesi Balbocegimkizim_42 ben bir kere aldim oglum yedi ama mamayi cok istahli yemedigi ve kilo alimi da yeterli oldugu icin mamayi biraktik. Doktor kullanilabilir demisti ama iyi takip edin ben keci sütlü oldugu icin alerji yaparda falan diye kontrol ederek verdim ilk verdigimde.
Balbocegimkizim_42 miniminnosannesi 😥yaa beş aylık kızım gaz konusunda sikistirmaz inşallah yeni kurtulduk ondan, anne sütü de alıyor ama takviye yapıyoruz mamayı
Balbocegimkizim_42 vilnius teşekkür ederim bu üçüncü mama markamız Bebelac çok seviyordu ama bulamıyoruz evolvia denedik sevmedi sanırım inşallah bunda alerji olmaz 🙏
Balbocegimkizim_42 oglusunannesi evolvia kullanıyorduk ama tadını sevmedi herhalde biberonu ittirip ittirip duruyor 50 cc bile zor içiyor 😑 evet alerjiye karşı dikkatli olmak gerekir ama anne sütü de alıyor mama az olunca inşallah alerji yapmaz
Snglklc Balbocegimkizim_42 bence en iyi seçim. Bir ara kullanmak zorunda kaldım günde bir kez ben çok beğendim diğer mamalar gibi şeker oranı yüksek değil içeriği temiz hemde keçi sütlü 👍
Balbocegimkizim_42 Snglklc bende Bir yada iki kez kullanıyorum mamayı bazen inşallah memnun kalırız teşekkür ederim 🌺