ikizminikler Melfey 15 günlükken 60 felan içiyordu benimkiler şimdi 26 günlükler 80-90 civarı içiyorlar iki üç saatte bir
Lisa3349 Melfey 30 ml den baslayin alirsa en fazla 60 verin .Benim bbegim 60 dan fazlSini kusuyor 2 bucuk ayligiz siz deneyin aliyorsa 60 a kadar verin fazlasini vermeyin derim migdesi daha cok kucuk yazik bebege.
melikeeomeer Melfey oğlum ilk 1 ay 50 cc içiyordu hatta ilk zamanlar 30 bile içemiyordu sen 1 ölçek yap kuşum içtiği kadar ver doymazsa yine yaparsın
17112020 Adababy 15 günlük 100 cc cok degil mi? Bn bilmiyrm canim ama forumda cok konuşulur aratablrsn illa ki cikar 30 50 cc arasidr diye dusunuyrm
Adababy 17112020 15 günlükken anne sütü 100 ml içiyodu şu an 23 günlüğüz 3 saate bi besliyorum mama ile 100 ml içiyo saat başıda emziriyorum doymayıncada elleri hep ağzında
Adababy Durukusunannesii aynen gecen hafta hastanede yatıyodu sütümü sağıp götürüyodum hemşireler dedi yetmiyo sütün mama takviyesi yapıyoruz dedi sütüm 60-70 ml anca çıkıyomuş 2 saatte bi besliyolarmış üzerinede mama yiyomuş
Adababy Durukusunannesii şimdi bende 3 saate bi 100 ml mama Hazırlıyorum hepsini bitirmesede içiyo yine saat başıda emziriyorum
Durukusunannesii Adababy Bende sürekli emziriyorum günde 3 kere 60 cc mama içiyo arada 90 içiyo suan 2 ay 7 günlüğüz
Caglaaermiss Melfey Benim bebeğim 2 buçuk aylık anca 60 içiyor, 15 günlükken 15 cc geceleri de rahat uyusun diye 30 veriyorduk fazlasını verirseniz ve sürekli kusarsa reflü oluşur
Nazlidk Melfey vallahi biz 30 veriyorduk 15 gunlukken. 100 ccler falan baya cok bence. Sonra 1 aylik olunca 60 cc ye gectik. Simdi 3ay 22 gunluguz 120 cc mama veya dolaptaki sutlerden veriyorum gunde 2 kere her iki saatte bir de emziriyorum.
Mustayase Bebekler ilk aylarda doyduklarını anlayamazlar siz 30ml hazırlayıp verin eğer huysuzlğu devam ederse 30daha verin bi anda yüklenmeyin çünkü bu kez kusar