denizyildizi Sebnem55 yenidoğan aparatı ile her zaman kullanabilirsiniz. 20 günlükten beri kullanıyorum. Chicco
Zeynepmesut Biz 5 ay 8 günlüğüz Yen'i aldım şimdilik sıkıntısız kullanıyoruz ama ben biraz tedirgin oluyorum kullandıkça alışkın olmadığım için
Tuba1907 Yenidogan aparati ile ergononik olanlardan alirsaniz ilk gunden itibaren kullanabilirsiniz. Ben bebegim 10 gunluk oldugundan beri kullaniyorum. Suan 3 ay 27 gunluk. Hem evde hemde disarida surekli kullaniyorum.
Alazokan Ben 40 dan beri kullanıyorum önceleri çok sık kullanmadım şu an 3 aylığız son 1 aydır özellikle çok kullanıyorum evin içinde dışarda çok güzel bir şey ilk başlarda tereddüt ederseniz sling kullanıla bilir
dilanbartos Sebnem55 bunun kursuna gittim hatta 75 Euro para ödedim bu eğitimi almak için 🤷🏻♀️ Yenidoğan aparatını kullananlar memnun olabilirler ama sağlıklı değil. Sling en güzeli. 4,5 buçuk aylığız hala Sling kullanıyoruz.
ekimon Sanırım bizde iki aylık civarı kullanmaya başladık. Doktora sormuştum sling ve kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz diye, onaylayınca ergonomik olandan aldım.
Joipt Sebnem55 4. Ayda kullanmaya başladık ama çok sağlıklı görünmedi gözüme daha çok 5. Ayda çok kullandık