Boncuk25 Kızlar erkek kardeşimin sperm sayısı sıfır cıktı doktor 3 aylık ilaç verdi ama ameliyat dedi napsak kararsız kaldık acaba başka bi doktora da gitsek mi başına gelen varmi bana yardımcı olurmusunuz
yeymnmmm0 Boncuk25 komsumuzun sifir di sizinki gibi. Ameliyat oldu tup bebek yaptılar bebişleri doğdu❤ allah yardımcınız olsun inşallah başarılı geçer ameliyat olursa da
Figen35 Boncuk25 böyle durumlarda ameliyat ile sperm bulup Tüp bebek yönetimi ile hamile kalan çok insan var bi araştırın isterseniz umarım herşey dilediğinizce olur 🙏🏻🙏🏻
Fulyaalinmina Boncuk25 ameliyat varikosel varsa ve ileri seviyede ise olsun benim de eşim oldu sprem 0 di sonra 5 milyonlara falan çıktı ama yine de tüp bebek yaptık direk sağlıklı sperm bulurlar ameliyat ile varikosel ise onu rahatsız etmiyorsa boşuna ameliyat olmasın direk sperm aranıp buliyorlar
yeymnmmm0 Boncuk25 sperm sayısı sıfır olduğu için ameliyatla aldılar spermini tup bebek nedenini bilmiyorum belki riske atmak istememişlerdir
Figen35 Boncuk25 genelde ameliyatı sperm bulmak için yapıyorlar çoğaltmak için değil zaten o bulunan sperm de yalnızca tüp bebek için kullanılabilir ve hemen yapılması gerekli en azından dondurmaları gerekiyor normal şekilde olması çok zor bi ihtimal
Fulyaalinmina Boncuk25 tüp bebek mi ameliyat mı özelde olduk ameliyatı 2700 e tüp bebekte özelde oldu 20 bini geçti sanırım
Zalimsin Doktor ameliyat dediyse bence mutlaka yaptırın sperm sıfır ise sıfırdır ameliyat öyle zor bişey değil riskli de değil zararı olmaz faydası olur
Boncuk25 Zalimsin ameliyat dedi 3 aylık ilaç da verdi acaba ameliyat sonrası kesin hamileleik oluyormu
Zalimsin Boncuk25 kesin olmuyor diye biliyorum sperm sayısını yükseltecek bişeyler de yiyip içsin desteklesin ama ameliyattan sonra olabilir de. Bizim arkadaş ameliyat oldu ama daha çocukları olmadı
Begum26 Boncuk25 bizim de yakınımıza aynı şekilde ameliyat denildi ameliyat oldu değerleri yükselince tüp bebek tedavisine başlandı şu an 4 yaşında kızları var