Mom078 Bebeğinize nohut yemeği nasıl yediriyorsunuz? Ben ezmeden yediriyorum kardeşim ezerek ver dedi ? Siz nasıl yapıyorsunuz bu arada çiğniyor nohutu eziyor yani yerken ?
MelekAnnesii Mom078 çiğneyip yiyorsa sorun yok canim basta hafif eziyordum simdi dediğin gibi çiğnedigi icin normal veriyorum
Matmazell_ Mom078 benim kızım hiç karmaşık şeyler yemedi kendi önüne koyuyorum eliyle yiyo şükür hatta şimdi nohut atıcaktım düdüklüye 😅 çiğniyosa ezme bence nasıl yemek istiyosa öyle yesin 🥰
Mehmetereninannesi Bdmce sindirimi için biraz ezip biraz da kimyon döküp vermelisin gaz yapıyo nohut 😊
Balkizlarim Mom078 fındık gibi ya önüne koyuyorum kendi yiyo ekmeğe banıp ezip verme yiyosa ne güzel 🤗
Mom104 Mom078 Susuz şekilde önüne veriyorum fındık yer gibi yiyiyor şuan 18 aylık ek gıdaya blw ile başladığımızdan hiç sıkıntı yaşamadık püreye alıştırma derim 🥰
Hunilianne Mom078 yuvarlak seyler tehlike arz eder on aylık için. Nohutun Şeklini bozmanızı tavsiye ederim Boğaz’ına kaçmaması için. Hafif ezerseniz daha iyi olur. Yabanmersinini çok seviyor benim kızım da ama parmağımla bastırıp veriyorum
Beyzasim Mom078 dişi var mı peki benim kızım da 10 aylık daha dişi yeni patladı çıkmış sayılmaz yani damakla eziyor ama ben yine de az bişey nohutu verirken çatalla eziyorum
archmom Mom078 yuvarlak yicekler tam tikanmaya sebep olabilir onun icin hafif ezseniz daha iyi olur bence