Doruk2507 ftmyrc Benim oğlum 6 aylık kulağın bir tanesi yatarken sürekli kıvrılıyor ve biraz kepçelik oluştu büyüdükçe geçer diyorlar bakalım 😃
minnostospik ftmyrc benim bebeğim de 4 ay 27 günlük hep kulakları kivriliyordu ne yapsam olmadı bant şapka hala habire gördükçe düzeltiyorum dr kepçelik genetik dedi ne yapsam da varsa olur dedi
Deletedmom62626 ftmyrc ilk başlarda yoktu 1 2 ay sonra üzerine yatmaya başladı ondan sonra tutamadık zaten şapka lastik bant fayda etmedi çok tatlı duruyor ama kepçe oğlum benim
Yigitmoms Deletedmom62626 ben de kepçe kulaklıydım 18 yaşımı doldurduktan sonra ameliyat oldum, çok rahatladım
Yigitmoms Deletedmom62626 uzun süren bir işlem değil lokal anestezi uygulanıyor pek bişe hissetmiyorsun ilk hafta zor geçiyor ağrı oluyor ameliyat yerinde çünkü deriyi gerdiriyorlar bant takmak zorunluluğu oluyor bant dediysem sargı bezi değil özel oluyor. 1 haftadan sonra hiçbi şey kalmıyor
Sinemes ftmyrc Geçiyor canım üzülme, bende de küçükken vardı, şuan gayet normal kulaklarım. Kızımda da yeni yeni başladı kepçelik bana çekmiş geçer diye düşünüyorum 😅