Ftsbgr Arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık doktor ek gıda geç ddi arı mama yedirsem olur mu sizce yediren var mı
Cgdmltr93 Ftsbgr Arı mama ❌. Hiçbir zaman yedirme. İçinde dünya şeker var çok zararlı. Çay kaşığıyla yoğurt elma suyu havuç suyu o tarz şeyler vereceksin. Sonra yavas yavas arttıracak son önce çay kaşığı sonra tatlı kaşığı sonra yemek kaşığı. Kabak havuç balkabağı elma armut patates yoğurt avakado
Aet Ftsbgr arı mama şekerli zararlı boş kilo yapıyor. Verecekseniz bile önce sebzelerden yoğurttan başlayabilirsiniz
Ftsbgr _tospikannesi nasıl yapacam bilmiyorum yani suan mama veriyorum mesela ama o denilenleri de veririm arı mama da veririm diye düşünüyorum
Ftsbgr Aet onu da verceem ama bebeğim suan hem mama hem de meme emiyor ama emince doymuyor mama da veriyorum mama yerine arı mama versem diye düşündüm yine o dediklerinizi verceem
kaansmom Ftsbgr ek gıdada ilk olarak sebzeden başlamalısınız arı mama tatlı olduğu için sebze reddi yaşayabilirsiniz birde pek sağlıklı değil arı mama. Kilo alımı yavaş ise çorbalarına un ilavesi yapabilirsiniz muhallebi yapıp yedirebilirsiniz . Cevizi öğütüp üçine karıştırabilirsiniz
brns21 Ari mama icin zararli diyorlar.siz yogurt mayalyin,buharda haslanmis sebze puresi verebilirsiniz,meyve puresi de