Musabavs Kızlar herkese merhaba , anal fissür yani makat çatlağı var yara artık iç tarafta ve bugün acayip kanadı . Bebeğimi emzirdiğini için ilaç kullanamıyorum . Başına gelip de düzelen var mı ? Düzeldiyseniz de nasıl düzeldiniz? Şimdiden teşekkürler.
Nurahyu Ben 2 aya yakindir tedavi görüyorum ve eskiye oranla baya düzeldim sizede yardımcı olmak isterim. Ilk olarak yapmaniz gereken doktora gitmek insanlar cekiniyor muayeneden bende dahildim ama pisman oldum.neyse günlük 3 lt su içmeye çalışıyorum kayısı hoşafı kesinlikle tuketiyorum büyük kaseyle yesillik yiyorum 2 adet elma yiyorum bazen elmayi salataha dograyim zeytinyagi falan lezzetli oluyor oylede yiyebilirsiniz. Tuvalete hergun çıkmaya çalışıyorum ertelemeden ciktiktan sonra eger firsatiniz varsa sicak suya oturun ama yoksa vaktiniz ne zaman musaitseniz oturun ve kremleri sürün. Ben anestol ve madecassol kullanıyorum burada sari kantaron yağınıda gördüm arada onuda sürüyorum. Birde kepekli ekmek tuketiyordum ilk zamanlar ama son haftalarda tam bugday ekmeği tuketiyorum ama ev yapımı bana baya iyi geldi. Ilk zamanki halimdan cok cok iyiyim 1 ay sonra yine kontrol var belli olur duzelip düzelmediği ama rahatladim baya
Nurahyu Musabavs cok gecmis olsun inşallah bian önce kurtulursunuz. Sicak suya 15 20 dk kesin oturun cok rahatlatiyor ve iyilesmeyi hızlandırıyor