Ezogunes Akrep burcu anneleri burada mı. Burcuna göre davranıyor mu bebekleriniz? Benimki tam burcunun insanı. Sakince duruyor duruyor bir anda basıyor ağlamay🥰
Yonca3112020 Ezogunes benm bebegimde akrep burcu cok sakîn bi bebek ve güleryüzlü tabi sizin demeniz gibi agladigi zamanda kiyameti kopariyor😄
Larakusunannesi Ezogunes tıpa tıp aynısı , çok güler yüzlü bir kızım var , bi konuşmaya başladığım da kahkahalar atıyor , ama deli damarı tutunca sustur susturabilirsen 🤣
CinarEgemoms Ezogunes Benim oğlum da Akrep burcu ve tam burcunu yansıtıyor o kadar sinirli bi bebek ki eğer gönlünü yapmazsam var gücüyle bağırıp ağlıyor 😊 sabahları çok enerjik mutlu oluyor gülüyor ama sıkılırsa susturmak zaman alıyor🥴
Hunilianne Ezogunes 31 ekimle bizim kız da akrep sanırım ama ben bilmiyom Burcu’nun özelliklilerini 😂 yay olacaktı diye ona odaklanmışım erken doğdu 😀
Ezogunes Yonca3112020 aynı şekil. Sakin , güler yüzlü. Gülerken bir anda ağlamaya başliyor sizde de öyle mi 😀
Yonca3112020 Ezogunes oylee cok sakin bir bebek benim oglumda bugun 2 ay 25 gunluk olduk hep guler yuzlu ilk 1 aydan sonra sürekli güler tabi karni da tok altida temizse degmeyin keyfine ve konuşma ya cok hevesli surekli bisiler anlatmaya calisiyor 😂 ama sinirli halinide sormayn cok fena saclarini bile yoluyor sinirden :)
Palalar-34 Akrep olmasını beklerken başak oldu bebeğim ve tam bir mız mız aynı zamanda çok ağlak😒 mutlu olduğu süre çok kısa🤷🏻♀️
CinarEgemoms Ezogunes şu an 2 ay 25 günlük 🙈 kendisini kucağında belirli bi pozisyonda biri taşısın sürekli yabancı tanıdık hiç farketmiyor o zaman🤣🤣
Dlnklnc Hunilianne benim kızda 7 kasım doğumlu tam bir akrep burcu özelliğini taşır . Güleryüzlü tanıdığı kişilere kendini sevdirmeyi çok sever 😂ama siniri ise çok kötü
Ezogunes Yonca3112020 canım benimmm … Benimki de konuşmaya çok.meyilli. saçını yolamiyor.kel.ama.gozlerini kaşiyor ama kasimaktan öte bişey yani 😀😀