Omertugra20 Hanimlar sizde durumlar nasil ben 12 kilo alarak doguma girdim doğumdan 15 gün sonra hepsi gitmişti fakat 11 ni geri almizim tatli krizlerinden dolayi zaten evlenince kilo alarak hamile kaldim yolum cok uzun emziriyorum ama bir yandanda yavastan kilo vermek istiyorum önerileriniz neler
cicekannesi22 Omertugra20 az yemek sağlıklı beslenmek canım başka yolu yok doğumdan bu yana 33 kilo verdim
Eymeninannesiiiiii Omertugra20 30 kilo aldım 15 i gitti hemen doğumla birlikte doğumdan sonra kendimi hazır hissettiğimde diyetisyen ile diyet yapmaya karar verdim 5 kilo daha gitti bir ayda oğluşumun doğum gününe kadar fit anne olacağım 😁😁
Omertugra20 cicekannesi22 bugun itibari ile tatliya gule gule dedim bol suya yükleniyorum birde dedigin gibi saglikli besinler . Zaten emziriyorum onunda mutlaka yararini gorucem 😂😂
DilaraYigit1 Doğumdan sonra 21 kilo verdim , 54 ile hamile kaldım 74 le doğum yaptım 53 um şuan . İlk zamanlar hiç birşey yiyemedim bebeğim çok aglakti hala öyle . Birde emzirmek cidden kilo verdiriyor
Nrcntlh DilaraYigit1 bende emziriyorum ben niye zayiflayamiyom doguma 13 kilo alarak girdim hamile kaldigimda 62 dim 64 e düştüm şuan 70 olmuşum 😒
Naciyedinc 56 kiloyla hamile kaldım toplam 7 kilo aldım doğumla beraber 5 kilosu falan gitti eski kiloma döndüm. Ama doğumdan sonra biraz kendimi abur cubura verdim iki üç kilo fazlam var 🤦🏻♀️😒
DilaraYigit1 Nrcntlh acaba farkında olmadan fazla mı yiyorsunuz. Annem öyledir mesela sinirliyken felan çok yer ve farkında değildir
Naciyedinc Yürüyüş yap dicemde havalar malum. Emziriyorsanız eğer inşallah gidecektir kilolarınız emzirmek baya yardımcı canım💖
cicekannesi22 Dila21 az yedim düzenli beslendim kalorisi düşük şeyler yedim porsiyonları mi kücülttüm çok istediğim tatlı olduğu zaman akşam yemeğini ona göre yedim bir ara spor yaptım ara ara sıkı diyetler yaptım dogumda 30 kilo aldım 95 kilo ile doğum yaptım 62 kiloyum kafana takma dikkat edersen yavaş yavaş gider
cicekannesi22 Omertugra20 kesersen ne zamana kadar kesiceksin canım bu seferde daha çok isticek canın porsiyonlarini küçült
Omertugra20 cicekannesi22 masallah bende senin yaptiklarini yapicam soyle vermeye baslasam motivasyonunda artacak