Myslkya-16 Doğumdan beri (1 aylık) bebeğimin saçını kesmedim kendi kendine uzuyor. Dökülmedi de. Sizler kestiniz mi ?
Merve_96 Myslkya-16 genelde 3 ayda başlıyor dökülmeler canım bende kesmedim hepsi değil ama ara ara dökülmeler oldu sadece 6 aylığız dökülmesi nerdeyse bitmiş durumda şuan
Mommy0609 Myslkya-16 daha dökülmesi için erken canım genelde 3-4.aylarda yoğun dökülmeler başlıyor senin saçlarında da aynı şekilde şimdilik kesme zaten havalar soğuk başından üşür hasta olmasın çok dökülmeye başlarsa o zaman bakarsın duruma 🌸
InciLiya12 Myslkya-16 benim kizimin saci dökülmedi ama arka tarafi hep dolasiyordu acilmiyodu ama sirt üstü yatmaktan oluyodu sag sol dönünce gecti
Balyanaklikiz Myslkya-16 ben yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 aylıktı kestik. Çünkü hem dökülüyorfu hem de sağa sola döndükçe ağzına giriyordu saçlar. Şimdi de uzamaya başladı dökülüyor artık. 6 ay 21 günlük kızım 🥰
Mugeela44 Valla 5 aylık olucak hiç kesmedik kesmeyi de düşünmüyorum. Kendi kendine çoğalıyor ve uzuyor merak etme. 3 aylık olsun dökülmeye başlıyor kendiliğinden 😘
aselimbalkizim Myslkya-16 çok söylediler ama hiç kesmicem sıfıra falan vurmicam saçlarını kızımın zaten kessek de kesmesek de dökülüp yeniden çıkacaklar 3 ayına doğru başladı ama öyle tümden değil bölüm bölüm dökülmeler olup yenileniyo bazı bölgeleri sırayla kelleşti yeniden doluyor 😊