Aysetugra Merhaba anneler. Kanguru konusunda kararsız kaldım. Baby plus fashion kanguru kullanan var mı? Ben solomombaby karakterli olana baktım. Fiyatlar aynı. Hangisini önerirsiniz?
Mom9 Aysetugra ben solomombaby kullanıyorum doğduğundan beri. 17aylık hala kullanıyorum markete falan giderken
idilbilgemom Baldantatli bende solomom her yöne modelini aldım bebeğim 3 aya girecek yastıkla kullanmaya çalıştım ben rahatım ama bebeğim rahat değil gibi sanki bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde bulamadım videoları da izledim 🤷🏻♀️
Cgur Aysetugra sadeve dikkatli olmak gerkeiyor alacağın kangurunjm ergonomik olması lazım. Oturturken m şeklinde oturmalı
Mom9 dolunay01 küçükken daha zorlanıyodum yerleştirmek için büyüyünce en azından kızım kolunu düzelt bacağını düzelt diyince anlıyo 😅 bel destekli olduğu için ağrıtmıyo da ama tabi söylemlerim 30-45dk yürüyüşler için geçerli. Maalesef daha uzun süre kullanmaya fırsatım olmadı
Aysetugra idilbilgemom valla ben bir tane denedim bebegim öyle yüzeme baktı 😁 henüz ben de acemiyim öğrenmek lazım
Baldantatli Aysetugra ilk bi kac ay bebek kucuk oldugu ve kendi dik durmayi bilemedigi icin icine gomuluyo gibi olabilir kafa tutma aparatini mutlka kullanin yastigi 4 aydan sonra cikarabilirsiniz ve 6 aydam sonra ters yone kullanabilirsiniz