Ayseee27 Bebeğim 8,5 aylık 7 kilo. Birazcık toparlanması için neler yapmam lazım amacım çok kilolu olsun değil biraz toparlanması lazım çok minik ve iştahsız..
Zekimurendebizigorecekmi Ayseee27 gece yatmadan 1 saat önce uyku maması yapabilirsiniz .. yulaflı , dut ve kuru üzümlü bol tahıllı ne kadar yerse kar ..
Duygu-eylul Ayseee27 aldıramıyorum doğduğundan beri zayıf bir bebek hep çok hareketliydi 2 aylıkken yanına dönüyordu mesela şimdi 22 aylık 1 saniye oturamiyor yesede kilo almıyor maalesef
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayseee27 Sabah kahvaltı öğlen ya çorba ya sebze yemeği akşama da proteinli kuru baklagil,tavuk,balık vs. Ara öğün olarak yerse meyve, yerse kuru meyve, kefir. Sağlıklı beslenerek alıyorlae kilo genetik ve yapısal bence.
ZEHRA_ASEL Zekimurendebizigorecekmi yulaf zayıflatır diyorlar doğrumu acaba ben kızıma veriyordum faydasını gördüm ama denince ben bıraktım ya keşke bırakmasaydın 11 aylık kızım
Ayseee27 Zekimurendebizigorecekmi öyle şeyleri sevmiyor ya bir iki kaşık anca yiyor gerçi neyi seviyor ki 🤦🏻♀️😢
Zekimurendebizigorecekmi ZEHRA_ASEL Yulaf zayiflatmaz canım sadece lifli yapısı sayesinde çok doyurucu olduğu için öyle düşünüyor çok besleyici ki zaten tahıl karışımı yapacağınız için az miktarda koyarsınız diğer tahıllardan da yemiş olur ☺️
Mom9 ZEHRA_ASEL zayıflatmaz aksine sağlıklı lif ve protein alır. Pirinç unu vs yerine kesinlikle yulaf kullanılmalı
Zekimurendebizigorecekmi Zekimurendebizigorecekmi İçerisi muz ve ceviz de eklersiniz hem severek yer hem çok yararlı olur :)
11320ANE Benim bebeğim de 3 aylık sadece 5 kilo mama ağırlıklı besleniyor etfafımda ki herkes çok küçük bebek dediği için moralim bozuluyor.
miraninannesi18 11320ANE duymayin siz onlari :) sagligi yerindeyse bosvern zayif olsun her cocuk bir degildir kilo da saglik gostergesi degildir😊❣️🧿
minikbebeklerim İrmiği tereyağı ve ilikli kemik suyunda pişirip yediriyordum çok güzel kilo yapıyor ama bebekken yapıyordum zayıf doğmuştu ve ayını yakalayabilsin diye yediriyordum sonra kilosu ayına göre normal olunca çok yedirmedim.
minikbebeklerim Ayseee27 bu çocuk aç kitabında kilo aldıran tarif olarak yazıyordu bende hergün akşam yediriyordum