Dilaraya 6 aylık bebeğim var , 5 gündür kakasini yapmıyor ama huzursuzluğu yok . Ne yapicam bilmiyorum 😞 zeytinyağı kayısı suyu veriyorum 5 gündür ama yok 😞
BalarisiYusra Dilaraya yapar canım merak etme bi bakmışssın doldurmuş ortalığı benim yeğende öyle huzursuz değilse iyi işte
Tazeanne_ Dilaraya bizim 4.ayda başımıza gelmişti doktor 5 günü geçirmeyin demişti götürmüştük lavman yaptılar öyle yaptı su ve zeytinyağı önermişti normale dönene kadar
Dilaraya Mom9 ek gıdaya başladım 6 ay 10 günlük zaten ama ben 5. Ayin bitimine doğru doktor tavsiyesiyle başladım lakin verdiğim tatlı kaşıkları geçmez ve sürekli vermiyorum genelde yoğurt veriyorum
Dilaraya BalarisiYusra değil mi bise olmaz insallah kabiz olsa duramaz diyorlar ama masallah kızım uyuyor gülüyor sen şakrak
Hiraselim Dilaraya canım aynı sorun bendede oldu 1 hafta yapmazsa lavman yada fitil 1 haftaya kadar sorun olmaz dedi dr kayısı hoşafı ver zeytinyagını içir suda verebilirsin az
Ay-ay-tu Dilaraya Bizde aynı sorun oldu gazda sıkıştırdı 2 gün durmadan ağladı. Doktor gliserini 5ml enjekte etti bi şekil fitil görevi gördü. Çocuk rahatladı ağlama durdu. Bizde aldık eve çok sık değil çok kriz olduğunda kullanabiliriz diye. 8 gün bile normal olabilir çocuk huzurluysa dedi. Huzurlu olması önemli bizi çok etkiliyor. Ama zararlı bi ıygılama değil çok zordaysanız bizim gibi deneyebilirsiniz yavaşça gönderin
Dilaraya Ay-ay-tu yok huzursuz değil benimki diyorum ya 5 gün yapmadi artık ben huzursuz oldum fitil kattım yaptırdım. Ama fitilden sonra da kendi yine yapmıyor valla delirecemmm . Oyuzden de kabiz mi değil mi anlayamıyorum ama beni rahatsız ediyor
Ay-ay-tu Dilaraya biz daha 2 aylığız hem çok gazlı hemde kaka sorunu oluyor çünkü mama ve meme gidiyoruz. En başından beri bağırsak düzenleyici damlalar kullanıyoruz. Belki vermiştir sizede doktor. Gece son beslenme öncesi bio gai diye bi damla kullandık hatta işe yaramadı şimdi başka damlaya geçtik. Belki ihtiyaç duyuyodur bebeğiniz bitkisel olanlarıda çok