Hayallerhayatlar Klnccc Benim doktorum biber salçası kullanabilirsin ama domates kullanamazsın demişti
Kelebe34 Salça koymadan et suyuyla deneseniz nasıl olur benim oğlum ek gıda almak istemedi haşlanmış ürünleri yemedi son çare doktor kendi yaptığın yemekleri tuzsuz ver dedi aslında bende salçalı verdim ama altı aylıkdan büyüktü bir sorunla karşılaşmadım
Klnccc Kelebe34 et suyuyla sürekli yapıyorum bugün farklı olsun dedim ama Bi iki kaşıktan daha fazla yedireceğim için kararsız kaldım
birolanameftun Biz de ev yapımı salça kullanıyoruz az az.. kızım çok seviyor salçalı olunca, 8 ay beş günlüğüz
Klnccc Hayallerhayatlar sağlık ocağında ki hemşiremiz de pişirdiğin sürece bir sıkıntı olmaz demişti ama bilemedim
birolanameftun Hayallerhayatlar domates alerjen bi sebze olduğu için demiştir muhtemelen. Valla ben çok az ara ara katıyorum alerjik bi durum olmadı şükür o yüzden yine de temkinli olmak lazım
Hayallerhayatlar Klnccc birolanameftun Evet alerjen olduğu için ama doktorumuz alerjen sebzeleri veya meyveleri ne kadar erken verirseniz alerji yapması o kadar yüksek okur demişti. Ben o yüzden çekinmiştim açıkçası