Canparcam_ Ayde Maalesef ayakta sallayarak uyuyor 😵Gündüz uyumuyor hatta ayağımdan besigine aldığım an bana bakıp gülücük atiyo 😊
Bvzz Ayde bebeğim 4 aylık zor zahmet kendi uyusun diye alıştırmıştım ama 4.ay.atağı herşey mahvetti şu an memede ayakta kucakta uyusun yeter ki diye nasıl olursa öyle uyutuyorum
Ayde Bvzz bizimki 1 yaşın da biberonla uyuyor önce mama veriyordum sonra kestim şimdi inek südü içerek uyuyor
Badehandeyldz Ayde artık zorlamıyorum çünkü uykusu gelmeden ayağıma almıyorum kilolu bebekliğinden beri şuan 14,5 aylık hala kilolu bu kadar zorlanacağımı bilsem asla ayağımda sallamazdım
Ayde Badehandeyldz bende kuçakta salamağa alıştırdım şimdi baya zor birde bunlar yetmezmiş gibi biberonsuz uyumuyor 🤦🏻♀️ mamadan kestim inek südü veriyorum ama çokda verme zararlı diyorlar o kadar kararsızım ki onsuz da uyumuyor
Hayallerhayatlar Ayde Öğlen ayakta gece yatağında pış pış yaparak. Aslında kendi kendine uyuyan bir bebekti ancak bu felaket uykuları bizi mahvettiği için bozuldu düzenimiz. Şimdi 1 yaşında en azından gece sallanmasın belki kendi kendine uyur tekrardan diyorum ama 😭
Ayde Hayallerhayatlar gece çok zor ya bende piş piş diyerek uyutuyorum bir keresin de o kadar yorğundum ki gece kalkib eşimin koluna vurarak piş piş dedim çoçuk sanıb 😂😂😂😂😂
Badehandeyldz Ayde evet veriyorum kızım 9 aylıkken hamile kalmışım 3 ay daha emzirdim inek sütü vermeye başladım gece 1 veya 2 kez 150 ml kadar
alioglanmom Ayde yarın 10 aylık olacak. emerek uyuyordu dün akşam emerek uyumayı bitirmeye karar verdim. Gece çok sık uyanıyor uyku eğitimi vermeyi deneyeceğim