Elif28 Hem emzirip hem mama veren anneler günde kaç kere mama veriyorsunuz klo almasa için mama takviyesine baslıcaz da doktorumuz dedi
Dlrmsmrc Elif28 Bebeğiniz kaç aylık? 30cc den başlayın durumuna göre artırarak gidersiniz. Ben ek gıdaya başladım ama öncesinde günde 3kere veriyordum bazı günler sütüm yetmezse 4kere. Bebişin isteğine göre miktar ayarlarsınız
Deletedmom5151 Elif28 Ben 6 7 kere veriyorum sütümle doymuyor 23 günlük doktorumuz 60 ile 90 ver dedi bende uyuycagi zaman 90 veriyorum gece sabah da 90 veriyorum aralarda anne sutu verip mama saatini uzatıyorum
Deletedmom5151 Elif28 Ben aptamil kullanıyorum ama 5 6 gündür kabızlık var öncesinde yoktu bende mama arayisindayim
Denisss Mama icin hipp combiotic tavsiye ederim memnunum ben meme de verdigim icin 2 kere mama veriyorum en fazla 120 cc yapiyorum oglum 3 aylik
Melisam Dlrmsmrc kokuyormu ben baby goat aldım kötü kokuyor birde sevmedi sizinki ilk verdiğinzde sevdimi?
Dlrmsmrc Melisam kötü kokmuyor sevdi hiç yadırgamadı benim bebeğim. Sma da kullanmıştım kokusu ondan iyi geldi hatta bana☺️