Dilekhilal Arkadaşlar merhaba. Kızım 13 aylık balık yağı almak istiyorum iştahına da iyi gelecek, sizin kullandığınız marka varsa önerebilir misiniz? Birde ne kadar vermem lazım ?
balyanak52 Dilekhilal ben eczaneye gittim sordum balık yemiyo oğlum balık yağı alsam iyi olurmu orda doktor var alamana gerek yok dedi bana 2 yaşından sonra alabilrsin dedi
Giizz Dilekhilal möllers kullanıyoruz 13 aylıkken başladık bizde her gün 1 mama kaşığı veriyoruz o şekilde vermemiz gerekiyormuş. Balık yedirmediğim günler öyle veriyorum
Ozge_AyazEfee Dilekhilal 18 aydan sonra öneriyor Dr lar. Möllers oldukça iyi. Fakat hem iştah hem omega açısında sorarsanız ocean multi balık yağı önermişti Dr umuz.
Nlyckmk Dilekhilal doktorlar 1 yaşından sonra öneriyo bende oğluma 1 yaşına basar basmaz başladım balık yemediği gün çay kaşığı kadar veriyorum ocean önerdi doktorumuz onu kullanıyoruz hem omega hemde beyin gelişimi icin faydalı olduğunu düşünüyorum ki zaten hamileyken bile kullandırmıştı benim doktorum 2-3 ay balık yağı hapı kullandım oda bebeğin beyin gelişimi için verdiğini söylemişti.
Dilekhilal balyanak52 burdaki bazı arkadaşlar almış kullanıyormuş ondan sordum. Bende doktora sormuştum ver dedi bana