Metesmom Asellmirammm Hiç kalmayabilir bebeğe bağlı. 35 haftalık doğup küvezde kalmayan da var 36 haftayı geçik doğup küvezde kalan da var.
BabyGroot Asellmirammm 37. Haftadan sonra normal miyadında doğum kabul eidliyo bebeğin sağlık durumunda bi sorun yoksa kilosu iyiyse hiç kalmayabilir.
Mom061 Asellmirammm Ben 37+2 de normal doğum yaptım, küvezde kalmadı. 37.haftadan sonraki doğumlar, zamanında doğum oluyor. Bu bebeğin gelişimiyle alakalı, 39-40 haftada doğan bebeklerde küvezde kalabiliyor, mesela. Sağlıkla kucağınıza alın. 🥰
Aysmr Asellmirammm benim bebeğim 37+3 doğdu. Erkenden aldılar kilosu önden gidiyordu normal doğum yapacaktım ama yapamadım… Küvezde kalmadı hiç
minipiti Asellmirammm benim kizim 37+5 dogdu kuvezde kalmadi, 40’da dogsa bile kuvez ihtimali var o yuzden kotuyu dusunme gonlunu ferah tut kalmaz insallah
Zeynommom Asellmirammm 36 hafta ve 2500 gram üstü olursa bebek kuvezde kalmaz ek bi sıkıntı yoksa hayirla gelsin çocuğunuz dünyaya
MihraKus Kızım 34 haftalıktı suyum gelmeye başladı zar zor 35 e kadar dayandık 35+2 de doğdu normal doğumla gelişimide gayet yerinde olduğu için hiç küvöze girmedik bu bebekten bebeğe gelişimine göre farklılık gösterir yani
Baybymucize Asellmirammm 33+4 günlük doğdu 12gün kaldı sizin haftada genelde kalınmıyor ama kalanda var
didomidom Asellmirammm bebeğe bağlı, kızım 37+6da 3450 doğdu solunum sıkıntısından 10gün yoğun bakımda kaldı 11.gün çıktı. 36 haftalık 2400le doğum yapan arkadaşımın bebeği hiç sıkıntı yaşamadı.
Kereminannesiii Asellmirammm oğlum 37+4 te doğdu benimle beraber odadaydı. Bir sağlık problemi yoksa kuveze girmez