Alpgdd Merhaba. İkizleri olanlar hangi arabaları kullanıyor? Yanyana olanlar mı daha kullanışlı yoksa iki kat şeklinde olanlar mı? Oğlumun arabası travel ve çok yorucu. Doğumdan sonra kullanabileceğim Pratik bir araba arıyorum
Sedefbxl Alpgdd benımde çocukların arasında 18ay vardı bende ıkı sene kullandım Üyükören önlü arkalı olanını almısım cok rahattı yan yana olanlar bır yere sıgmıyor
Twinmomdd Alpgdd Ben prego ibiza model kullanıyorum arka arkaya olan cok rahat çok kullanışlı arkadaşım yanyana olandan almıştı hiçbiryere sığmadığı için oda bizimkiden aldı sonra
Alpgdd Sedefbxl teşekkür ederim. Bu modellerden var bazı markalarda. Altta kalan dışarıyı rahat görüyor mu? Benim oğlum 3 yaşında olacak. Yeni gelen ikizlere araba bakıyorum. Etrafımda hiç ikiz yok. Kuzenimin de ikizleri olacak. O da daha araba almadı. Araba seçimi çok önemli. Oğluma travel aldım ama anakucağı sonrası zahmetli iş.
Sedefbxl Sedefbxl oğlum bebekkende bu aparatını kullanmıstım turkıyede yok bu marka ama buna benzer pusetteler cok kullanışlı yan yana oldularmı cok kavga edıyolarmıs bende cok arastırdım alıcagım zaman sızede bılgı olsun 🌹
Sedefbxl Alpgdd canım puset dısarıyada dönüyor Ikısıde dışarı bakabılıyor kızım geçen sene ızınde bıle bındı 4yasındaydı
Sedefbxl Twinmomdd ıbızada guzel cok şükür ben artık tek baston pusete gectım oğlum ıkı buçuk yaşında kızımda şükür bınmıyor 😁belim kopuyordu valla taşıması zor
Alpgdd Twinmomdd ben de prego Ibiza modelini görmüştüm. Beğendim ama kullanışlı olup olmadığını bilemediğim için tecrübeli annelere sormak istedim. Mağazada bulup bakmak istiyorum açma kapama nasıl diye
Svgtrs Bende burda bekleyeyim ikizlerim için araba bakıyorum bir türlü karar veremedim casual marka yan yana ve joie marka ikiz kullanan kişiler bunları önerdi fiyatına göre gayet kullanışlı diye ben prego istedim ama çok pahalı
Twinsmomee E bebekten joie marka aldım yan yana bebek arabası çok memnunum hem hafif hemde çok geniş değil sürüşü rahat tek elle açılıp kapanıyor kullanışlı bir model fiyatıda diğer ikiz bebek arabalarına göre uygun
Twinmomdd Alpgdd Çok güzel gerçekten tekerleri 360 derece dönüyor pusetler yatak pozisyonu oluyor 27 aylık oldu benim ikizlerim hala kullanırım cok memnunum