Edward mrymgkce öyle yapcam ya herkes birşey söylüyor.. senin bebişinin gaz problemi var mı? Mama veriyor musun
mrymgkce Edward yok canım mama vermiyorum sadece emziriyorum gaz problemi çok yok bazen rahatsiz oluyor ama yediklerimden mi bilmiyorum bio galia gaz damlası kullaniyoruz rahatlatıyor onu senin dogumun nasildi iyilestin mi tamamen
Erkencikus Edward valla canim boşver takma benim bebegim 43 gun kaldı kimse anlamaz bilmez o aciyi zorluğu. Bende man artı mama gidiyorum 2 ay 13 günlük daha 3 kilo bakalım yani .biz istemezmiyiz tosbik olsun
Edward Erkencikus ya gerçekten öyle insan ister bebeği etli butlu olsun uzun olsun ama sanki biz istemiyoruz gibi davranıyorlar çocuğa bakmıyormuşum gibi evlat herşeyden önce gelir.. inşAllah senin ki de iyi olur kaç kg doğdu
Glyykt Edward bebeğin iki aylık canım bnce gayet iyi hiç sıkıntı yapma hemşirenin öyle demesinede şaşırdım biz şuan 90 günlüğü sağlık ocağına gidecez iki aylıkken 5.500 du 2 800 doğdu bnmki
Edward Glyykt benimki 3,600 doğdu hastaneden çıkarken 3000 kg olarak çıktık.. benimki nefesiz kaldı diye yattı 9 gün yenidoğan ünitesinde
yusufeslem Edward evet biraz az canm kilo olarak da iyi doğmuş çünkü . Benim oğlum suan 47 günlük 3500 kilo doğdu 1 aylıkken gittiğimizde 4900 olmustu
Ceyda Edward bnm bebegim 3aylıkken 6730du en son smdi 4aylik 8200kg masallah bnce sizinkide normal olmasi gereken kiloda
Edward mrymgkce ben gaz damlası hala veriyorum.. bizimkisi gazlı daha uyku problemide var.. kullandığın ilaç probiyotik canım gaz damlası değil
Edward Erkencikus benim ki 600 gr verdi canım hastaneye Allah düşmanımı sokmasın benim kızımın damarlarında kan yoktu öyle delik deşik yapmıştılar..