Akrhnm 2 aylık bebeğim var dünden beri hem öksürüyor hem kusuyor. Geniz akıntısı ve balgamı var. Doktora götürmelimiyim biraz daha beklemelimiyim fikir almak istedim.
Balannesi Akrhnm Hemen götürmelisiniz🙏🏼 Bir günde ciğerlere inebiliyor bebeğiniz çok küçük ve bağışıklık sistemi henüz oluşmadığı için bronşit ve zaturreye çevirebiliyor.
Akrhnm ZeynepDemirCaglar ya gögsünde hırıltı yok. Burnunuda aspire ediyorum ama ilk çocuk oldugu için tedirgin ve bilgisizim
Akrhnm Balannesi ben gidene kadar çocuk bronşiolit olmuş çocuk. Hastanede yatıyoruz 2 gündür ve ne zaman çıkıcağımı z belli değil
Balannesi Akrhnm Çok çok geçmiş olsun 🙏🏼 Maalesef çok çabuk ilerliyor bizimde başımızdan 3 kez geçti. Hastahanede olmanız daha iyi inanın düzenli tedavi oluyor çabuk atlatırsınız
Akrhnm Balannesi çok zor bi anne olarak bnm yuzumden olmuş gibi geliyor o agladıkça ben ölüyorum sanki
Balannesi Akrhnm Hiç öyle düşünmeyin olacağı varsa oluyor yapacak hiç birşeyimiz yok bunlar geçici şeyler Allah beterinden korusun🙏🏼
Canfamily Oğlumda 27 günlükken bronşiolite yakalandı ve malesef 2. Ayda tekrarladı hırıltı oluyo ne kadar burnunu temizlesenizde fayda etmiyo genelde. En sonunda hava verdiler her akşam 1 sefer olmak üzere veriyorum. Cuma doktora gittik bi şey yok dedi pazar gittiğimizde yatış vermişti şuan 3 aylığız hafif hırıltı var bugün doktora gittik alerjik bi durum varmı diye kan alındı sonucu bekliyoruz Anlıcağınız hava vermeye devam😒