Purely Kızlar günaydın dün oğluma doktor travazol verdi 6 gün kullan geçmezse bi iki gün ara ver tekrar kullan dedi . Ama ben bunu günde bir kere mi sürücem sadece yoksa istediğim kadar sürebilir miyim
YasemiNYagmur1 Purely kortizonlu bi ilaç bende kullandım bebeğime ama doktorum bana 3 günden fazla kullanma günde 1 kere kullan demişti.
Nur006 Purely günde bir kullanmıştım poposundaki pişiğe. Zaten hemen etki gösteren bir ilaç. Sadece pişik üzerine kullandım. Bir defa . O ilacı kullandıktan sonra bir daha olmadı pişik
Ebrudgnclskn Purely travazol antifugal bir kremdir yani mantarli bölgeyi temizleyipiyileştirmek için.doktorun vucudunu hangi bolgesi için önerdiğine göre değişir.poppsu icinse bezlenen bir çocuğa bir kez sürmek yetmez.altini günde 6 kez değiştiriyorsani en az üç keresinde kremi surmeniz gerekir.yani en azından kremi ciltte tam emilip işe yarayabilmesi için 6-8saat kalmasi gerekiyor .alt acma durumuna göre siz belirleyeceksiniz sikligini.ancak koltuk altı boyun alti gibi yerlere günde birkez kullanmanız yeterli.
Hirab Bikere yeterli bence çok etkili ilaç büyüklerde bile fazla kullandurmiyolar. Fazla yazamiyolar bile etkisi çok fazla kullanılırsa zarar verir diye
Purely Hirab bende gece sürdüm sabah açtım hala aynı hiç birşey yok acaba bir kere daha mi sürsem demistim ya 😑
Minikpasam00 Bizde mantara dönüştü pişik çok fena kortizonlu ilacı sürekli sürüyorum ilk kullandığımda kurudu biraz ama şmdi yine kırmızı Bi etkisi kalmadı sanki pipisinde bile var oraya da sürüyorum istemiyorum ama geçmedi :(
Asellina26 Minikpasam00 canım benim kızımda ilk aylarda hep pişikliydi kalası pişik yapıyordu hiç geçmezdi. Her kremi kullandım mustela , bepantol , hametan, travazol ama Trosyd diye bir kremden fayda gördüm baya etkili eminim iyi gelecektir size de
Nur006 Purely canım bir günde geçirecek değil ama azaltıyordu bir günde 3 gün içinde kalmıyor normalde pişik
Selen61 Purely bizde geçen ay kullandık ama bizimki mantar olmuştu o dediğiniz krem ve bir tane daha krem vermişti her bez açmamam da bir o kremden diğer bez açmamda diğer kremi Sürmemi söylemişti doktor ve 2 günde geçirmişti
LinaMomss Purely aslında mantarsa etki gösterir bezini sık değiştirin ve ıslak mendil yerine popsunu suyla temizleyip kurulayıp uygulayın. Benim kızımda pişik oldu ek gıdaya geçince gece altını normalde değiştirmiyordum ama pişik olunca 2-3 saatte bir bez değiştirdim hep. İlk etapta mantar değildi sanırım sudocrem geçirdi sonradan ön tarafı mantara dönünce travazol iyi geliyor bi iki sürmede geçti çok şükür .