Uykucubv 7 aylık bebeğim başında Sarı Sarı katman tarzı dökülmeler oluyo bilgindaktan dolayı müdahale edemiyorum siz nasıl yıkıyosunuz
CigdeminMevasi Uykucubv konak olabilr dikkatlice temizlemenizi öneririm bılgıldak banyoda yada dokunnca zatirar görck bişey değil hem bebeğiniz büyümüş maşallah
Pasaannesiiii Uykucubv banyodan yarım saat bir saat önce zeytin yağı sürüp şapkasını takıyorum, sonra bebek tarağıyla tarıyorum, her dul öncesi yapmak gerekiyor gidene kadar, sakın elinizle koparmaya çalışmayın
Hunilianne Uykucubv bıngıldak o kadar da narin bir şey değil. Hindistancevizi yağı sürüp beklet, sonra tarakla geriye doğru tara geçene kadar her banyoda
susiron Uykucubv. Banyodan 1 saat önce bebeginizin başını zeytinyagı ile nemlendirin yarım saat sonra tarayın (sık dişli erkek tarakları olur onun gibi bebek tarakları var onunla ters yönden tarayın konaklar temixlenecektir .Sonra banyo yaptırın bu şekilde devam ederseniz düzelir .Korkmayın bıngıldak kısmını hafif tarayarak temixleyin .
Ogulcan Canım hindistancevizi yağını bebeğinin saçına sür 10 dk kadar kalsın firüksiyon yap sonra Konak tarağı ile tara ⅔ gün tekrarla hiç birşey kalmaz zeytinyağ asitli olduğu için biz kullanmadık